Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuda se događaju

Južnoafrikanac oživio u mrtvačnici 21 sat nakon "smrti"

mrtvačnica, mrtvac, ubijen, umro, tijelo, sprovod, groblje
iStockphoto
27.07.2011.
u 08:51

Nesretni muškarac doživio je napad astme, a mrtvozornik koji je došao po njegovo tijelo nije napipao puls pa je "beživotno" tijelo prevezao u mrtvačnicu

Južnoafrikanac čija je obitelj bila sigurna da je izgubila voljenog člana probudio se u mrtvačnici 21 sat nakon "smrti". Nakon što je doživio napad astme, prenosi Guardian, njegova obitelj bila je sigurna da je umro i odmah pozvala mrtvozornike koji su ga odvezli u mrtvačnicu.

Vlasnik mrtvačnice ispričao je medijima da je odmah poslao jednog od svojih zaposlenika u dom preminulog muškarca. Nakon što je mrtvozornik pregledao tijelo, provjerio puls i shvatio da muškarčevo srce više ne kuca, prevezao ga je u mrtvačnicu. Ali samo dan nakon što su zaposlenici mrtvačnice muškarca zatvorili u jedan od hladnjaka začuli su se povici, a zaposlenici su bili uvjereni da ih proganja duh jednog od njihovih mnogih "klijenata". Istog trenutka pobjegli su iz mrtvačnice u koju su se vratili tek po dolasku policije.

Kada su konačno otvorili hladnjak, blijedi zbunjeni muškarac pitao ih je kako je završio u hladnjaku. Nakon što su muškarca izvukli iz hladnjaka, odvezen je u obližnju bolnicu na promatranje, a nešto kasnije pušten je kući. Nakon ovog slučaja ministarstvo zdravstva pozvalo je sve Južnoafrikance da prije nego pozovu mrtvozornika svakako o smrti obavijeste i liječnika koji će utvrditi je li osoba uistinu mrtva ili ne.

Obitelj "oživjelog" Južnoafrikanca o svemu je obaviještena dok se pripremala za njegov posljednji ispraćaj.

Komentara 6

OB
-obrisani-
09:22 27.07.2011.

to je dokaz da bi svaki Mrtvac trebao biti najmanje 5 dana u HLADNJACI.....

FA
Fatty
09:28 27.07.2011.

A sad jedna spooky priča. Od frenda baka imala je jednu želju nakon smrti. Da ju onom velikom iglom probodu kroz srce kad umre. Bila je jedno vrijeme u vezi sa nekim grobarom. Koji joj je rekao da masu puta kada idu otvarati neki lijes, nađu kosti u kojekakvim pozama, a ne u onima pozama kako su sahranjeni. Ovaj ima sreće što se probudio u hladnjači, a ne 2 metra pod zemljom.

BU
Bune
09:30 27.07.2011.

Što je tu novo . To se isto desilo u zagrebačkom Merkuru prije par mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije