Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kardinal Turkson u BIH
Povratak na članak

“Justitia et pax”: U Europi najugroženiji su bosanski katolici

Kardinal se osobno uvjerio da je u župama u Banjalučkoj biskupiji ostao simboličan broj katolika. Svoja će iskustva prenijeti papi Franji

Komentari 4

DU
Deleted user
09:48 10.05.2017.

mi hrvati odnosno hrvati političari uvijek traže krivca u drugima i nađu ga u drugim nacijama mi smo sami sebi problem jer smo nesložni i podijeljeni po tisuću osnova konkretno entitet republike srpske je stvarnost a hrvati u bih su manjina bez obzira na ustavne odredbe u ustavu može pisati sve najbolje o hrvatima a stvarnost je nešto drugo hrvati političari iz hrvatske od prvoga do zadnjega trabunjau o ravnopravnosti a kako je sprovesti ne znaju jer je nemoguće sprovesti ranopravnost npr,u sarajevu šačica hrvata prema masi muslimana, hrvati bih bez dijela teritorija će nestati jer sada žive kao indijanci u rezervatima , izuzev zapadne hercegovine koja je nalonjena na dalmaciju, a o iseljavanju da ni ne pišem, hvala entitet je ono što jest što je stvarnost.

VL
DU
Deleted user
00:19 10.05.2017.

Znaju oni dobro tko su rusi a i srbi.

VL
BJ
Bjelovar112
06:47 10.05.2017.

ima i jedan Lovac u slapama tu ?

VL
Avatar sidhara
sidhara
21:44 09.05.2017.

Pope ta ti podvala nece upaliti iz dva razloga : prvo sto ti u Europi pravoslavci i katolici idu u istu Crkvu, tamo gdje nema pravoslavne ili katolicke blizu jedne druge i oni ti racunaju sve krscane krscanima i ne prave razliku, a drugo sto je Europa krcata Arapa i nema te sile na svijetu koja ce ti nahuskati nekoga na Srbe ili Ruse. Osim toga zapadnjaci su ti super obrazovani, svaki drugi gradjanin ima po dva fakulteta, tako da to mozes podvaliti jedino dolje na Balkanu i tamo prema Ukrajini. Ove na zapadu slobodno prikrizi. Ono sto ljudi ne znaju i ne mogu vjerovati da Srbe u Bosni i na Kosovu gradjani u zapadnoj Europi svi dozivljavaju kao zrtve. Oni sami vicu Kosovo je Srbija, kolijevka Srpske kulture. Albance vam nitko ziv ne simpatizira u zapadnoj Europi, njih se gradjani najvise boje. Bakira isto ne mogu smisliti. Ja govorim o gradjanima da se razumijemo, ne o politicarima. Doduse i politicari svi sa desnice brane Ruse i Srbe. Naravno oni su svi krscani i cuvaju krscansku kulturu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.