Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera vrhovni sud

Jurišić često bio 
u društvu zeta Stipe Mesića

'19.04.2012., Zagreb - Ponovno je odgodjen pocetak sudjenja na Zupanijskom sudu osjeckom poduzetniku Dragi Tadicu jer njegova braniteljica ima obaveza na sudjenju Sanaderu. Drago Tadic odlazi sa Zupan
'Davor Visnjic/PIXSELL'
18.07.2012.
u 21:27

Dragu Tadića i njegove bivše suoptuženike danima je tajno pratila i snimala policija, a snimke su danas pregledane u sudnici.

Tko se od optuženih zbog pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda, s kim i kada sastajao, precizno su od 21. srpnja do 2. kolovoza 2010. snimale policijske kamere. Snimke tog tajnog praćenja danas su pregledane na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja Dragi Tadiću, jedinom koji je ostao na optuženičkoj klupi.

Jer osim Tadića, koji je primjerice snimljen 2. kolovoza 2010. u žustrom razgovoru s Petrom Pripuzom ili pak koji dan prije u vozilu s Pripuzovim bratom Zoranom, policijske kamere precizno su pratile kretanje i Tadićevih bivših suoptuženika Srećka Jurišića, Sanje Marketić i Ivana Drmića. Svi oni snimani su u razgovorima po kafićima i restoranima ili dok hodaju ulicom, a kao najagilniji među njima pokazao se Jurišić, koji je često sniman u društvu Renata Obrenovića, inače zeta Stjepana Mesića.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:37 19.07.2012.

Dali je policija pratila zeta od Mesica kada je donosio milione iz Austrije za kampanju Mesica , Zagorac i Juro su svjedoci a Mesic sigurno prijeti ako se dozna istina njih nema , tako je to u Hrvatskoj ! Prekoko tvrtke Voce se puno novca opralo !! HR policija je istrazila davno taj slucaj ali cuva Mesica jer je puno opljackao Hrvatsku !

OB
-obrisani-
10:42 19.07.2012.

Zet od Mesica ,,Renato Obrenovic je milione donosio iz Hypo Banke iz Austrije za potrebe Mesica !! Koliko je novca oprala sestra i kcer od Mesica u Srbiji smije li hrvatska javnost to znati !! Kako Mesic moze biti predsjednikdnik drzave a da ne zna preko tajnih sluzbi afere u INI i poslove Sanadera, te pranje novca ako nije saucesnik !!

ĆA
ćaćaća
11:42 19.07.2012.

naši skoro svi političari su teške lopine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije