Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJEŽALI POLICIJI
Povratak na članak

Jurio po nasipu s hrpom migranata u BMW-u pa se zabio u klupu

Iz policije su potvrdili da se oko 18 sati krenuli za sumnjiviim vozilom koje se nije zaustavilo na njihov znak

Komentari 7

KR
Krotila2
09:01 23.01.2020.

vojsku na granicu

VL
LE
Levanto
09:11 23.01.2020.

Pet godin motiku u ruke da se sam uzdržava.

VL
WI
wiamnianina
09:15 23.01.2020.

Slovenci su jucer rekli da su 16 000 ilegalaca vratili u Hrvatsku do kraja prosle godine. Sta radi Anemicni sa tim ilegalnim migrantima, gdje on njih krca kada mu ih Slovenci vrate nazad? Slovenci cuvaju svoje granice sa bodljikavim zicama,, policijom, vojskom i specijalcima, a Anemicnome islamisti sa Blisoga istoka preskacu preko drzave kao preko plitkoga potoka, i jos mu prijete ovi gore iz Brisela da nece da ih ugosti? Pa kako to da Slovenci cuvaju zemlju od ilegalaca, jos su strani mediji napravili reportazu kako oni uredno cuvaju svoje granice, a Anemicnome prijete ovi gore iz Brisela kada ih vraca nazad u Bosnu? Znaci da je on u dogovoru s njima da ih krca u Hrvatsku i da su mu zato podijelili fotelje u Briselu, a on ih vraca nazad zato mu prijete.

VL
DU
Deleted user
09:35 23.01.2020.

Ovakve kriminalce bez milosti zatvoriti, objaviti ime prezime i fotku, a onda ga protjerati odande odakle je došao olakšanog za 50 000 Eura naknade štete. Izmjeniti kazneni zakon i prevenirati daljnji razvoj krijumčarenja preko RH. Primjer, za krijumčare koji se uhvate na teritoriji RH kazna zatvora od 10 do 20 godina, oduzimanje vozila, trajna zabrana ulaska na teritorij RH, naknada štete min. 50 000 EU, a ako je naš državljanin doživotno oduzimanje vozačke dozvole i zabrana upravljanja svim drugim prometnim sredstvima pa i biciklom. Krijumčarenje postaje nacionalni problem pa ga tako valja i tretirati. Pitanje je vremena kad će banda početi ubijati na cesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.