Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijedak trenutak

Jurio biciklom kroz šumu, nije ni slutio da će mu se ovo naći na putu...

medvjed
Foto: Screenshot
1/2
06.10.2019.
u 08:38

Jedan je biciklist na vrijeme uočio medvjeda i uspio se zaustaviti, no drugi ga je doslovno preskočio

Nesvakidašnju scenu snimili su biciklisti iz Kanade u parku Whistler Bike Park gdje redovito održavaju biciklističke utrke.

Riječ je o parku koji je namijenjen biciklistima koji voze popularni 'mountain bike', no u njega je zalutao i jedan crni medvjed.

Naime, jedan je biciklist jurio na svom dvokotačnom ljubimcu kada se ispred njega našao medvjed. Uspio se zaustaviti da se ne zabije u njega i brzo je uzeo svoj mobitel kako bi ga snimio. No, u tom je trenutku dolazio drugi biciklist koji je medvjeda doslovno preskočio.

– Skoro sam ga pregazio pa sam brzo trčao prema brdo kako bi upozorio druge bicikliste. Jedan očito nije dobio poruku pa je skočio preko medvjeda, jedva sam ga uspio snimiti. Srećom, i medvjed i biciklist su dobro, a pet sekundi kasnije medvjed se vratio u šumu i nastavio jesti travu – prepričao je svoje iskustvo biciklist koji je snimio video.

Ključne riječi

Komentara 2

BH
Bunjevac=Hrvat
09:56 06.10.2019.

Dobro da medvjed nije nasrnuo na bicikliste što bi bilo logičnije nego ovako kako je na sreću završilo.Ti grizliji su izuzetno opasne životinje.

VI
vidigal
10:19 06.10.2019.

Taj medvjedic je jos mladunce! Ti biciklisti nemaju sto traziti u sumi Samo smetaju zivotinjama! Biciklisti bi trebali voziti samo po cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije