Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaustavili BMW

Jurio 164 na sat kod Osijeka, a ograničenje 90

presretač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.03.2018.
u 13:45

- Za taj je prekršaj okrivljeniku izrečena novčana kazna od 3000 kuna.

Čak 164 kilometra na sat jurio je 31-godišnjak svojim BMW-om kojega je policijski "presretač" uhvatio u četvrtak u 13 sati na cesti između Ernestinova i Laslova, nedaleko Osijeka. Ograničenje je brzine na toj dionici, inače, 90 kilometara na sat.

- Za taj je prekršaj okrivljeniku izrečena novčana kazna od 3000 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilima 'B' kategorije na mjesec dana - izvijestila je policija. 

Komentara 19

DU
dubravko61
15:40 09.03.2018.

Na otvorenoj cesti, između polja i šuma, nikog ugrozio, nikog prestrašio ( naravno osim policije) nikog oštetio, razliku između 90 i 160, ostvario za 5-10 sec. može ju isto vratiti kočenjem za 5 sec. Ne bojim se ja takvih, nije bio pod alkoholom. Taj je očito vješt i spretan. Bojim se ja onih izgubljenih pogleda kojima je vožnja bez disanja, izgubljeni u prostoru, takvi nisu nikad u prekoračenju brzine, voziti auto im je tlaka, IQ im je vrlo nizak i uvijek su zbunjeni a često uvjereni " kaj mi ovi idioti trube" kako su dobri. I zato volim ove od 31 god. koji raspiče između dva sela160, jer to radim i ja iz gušta ( a imam 64) i vladam autom u svim situacijama, nikog ne ugrožavam, ne pijem, stanem pred zebrom, pazim posebno kod škola. itd itd. Zato ne drkajte na ovakve stvari.

Avatar maxist
maxist
08:05 10.03.2018.

To je ujedno jedna od rijetkih zabrana (90?) koje policija zna uočiti i sa guštom -sankcionirati (jasno ak nije rođo), Stotine opasnijih radnji u prometu oni jednostavno ne vide (a vjerojatno ni šef ne naredi)...pa redovito nasilno ishode prednost izliječućići iz sporednih cesta i puteljak na glavnu, prestrojava se bez žmigavca nasred križanja, slalom je normalan a mnogima je mobitel i pisanje glavni posao u vožnji..itd itd........Ali voziti u vukoderini iznad (nelogičnog) ograničenja zna uloviti i policajac ........

BU
Bubalamala
18:54 11.03.2018.

Kad je čovjek u naselju u 30 zoni vozio preko 100 a polici sa rotirkom za njim.Jedva su ga sustigli a kad su ga pitali zašto je bježao rekao je da mu je supruga prije par mjeseci z dimila sa prometnim policajcem pa kad je vidio rotirku pomislio je da ju želi vratiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije