Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjera za lopovima

Policija ih jurila dva sata, a oni izašli iz vozila i počeli se strastveno ljubiti

potjera
Foto: Screenshot
1/3
04.01.2018.
u 09:35

Kradljivci vozila su se poput Bonnie i Clyde počeli ljubiti nasred ulice dok su im prilazili naoružani policajci

Losanđeleška policija dva sata je po ulicama jurila za ukradenim kamionetom američke tvrtke za selidbu i iznajmljivanje skladišta U-Haul.

Kada su nakon jurnjave po prometnim ulicama ovog kalifornijskog grada napokon zaustavili vozilo, iz njega su izašli muškarac i žena. No, ono što su učinili dok su im se policajci približavali iznenadilo je mnoge.

Naime, kradljivci su se poput Bonnie i Clyde počeli ljubiti nasred ulice dok su im prilazili naoružani policajci.

Žena je cijelo vrijeme držala ruke iznad glave, a njezin partner u zločinu ju je strastveno ljubio iako se ona nekoliko puta pokušala izmaknuti.

Cijelu su scenu kamerama zabilježile novinarske ekipe, a snimka ovog neobičnog postupka brzo se proširila internetom.

Inače, potjera je počela jučer oko 10.30 sati, a tijekom jurnjave, muškarac je cijelo vrijeme izbacivao stvari iz vozila. No, još nije poznato što je izbacivao van niti identitet uhićenog dvojca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije