Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičan pir

Jurili na svadbu - kum poginuo, 
a mladoženja završio u bolnici

prometna (1)
Foto: Nino Strmotić/Pixsell
1/3
06.11.2010.
u 17:31

Nalaz krvi pokazat će je li Hrvoje D. (33), vozač renaulta lagune s Krka, bio pod utjecajem alkohola

Brzina je uzrok teške prometne nesreće koja se u subotu oko 15.20 sati dogodila na autocesti četiri kilometra od naplatnih kućica u Dugopolju prema Šestanovcu. U njoj je poginuo 28-godišnji mladić s Krka.

Vozač se bori za život

Bio je suvozač u renaultu laguni riječkih registracijskih oznaka za čijim je upravljačem sjedio Hrvoje D. (33). Jurili su s Krka na vjenčanje u Makarskoj. Kako doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, Hrvoje D. vozio je brže od 160 kilometara na sat te je u blagom i nepreglednom desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, sletio izvan kolnika i udario prednjim dijelom u rubnik. Potom se automobil prevrnuo na krov.

U prevrtanju je sa stražnjeg sjedala na cestu ispao 29-godišnji Darko V. iz Novigrada. Smješten je na Odjel neurokirurgije KBC-a Split. Pretrpio je potres mozga te ozljede vrata i uha. Vozač renaulta lagune Hrvoje D. bori se za život. Smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja. Ima prijelom potkoljenica, nagnječenje pluća i prijelom rebara. Jedan od najljepših dana u životu za trojicu je mladića, na žalost, završio trgično. U subotu navečer 29-godišnji Darko V. iz Novigrada trebao se oženiti, no umjesto svadbe i veselja, dogodila se teška tragedija. U nesreći je život izgubio njegov kum.

Motor izletio iz vozila

Vozač Hrvoje D. jedini je, doznajemo, tijekom vožnje bio vezan u renaultu laguni. Nalaz krvi pokazat će je li bio pod utjecajem alkohola. Udarac u rubnik bio je toliko jak da je iz automobila izletio motor koji je pronađen 30-ak metara dalje. Nesretne mladiće iz smrskanog vozila morali su izvući vatrogasci.

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
19:42 07.11.2010.

U automobile Hrvata treba ugraditi uredjaje koji uz pomoc GPSa ogranicavaju brzinu kretanja na 50, 80 ili 120 Km/h ovisno o dijelu ceste gdje se voze! To je jedino rijesenje, druge pomoci nema...

LA
las001vegas999
19:03 06.11.2010.

pas mater kak je motor odletio iz auta, pa nije to raketa, a kak je taj mamlaz vozio da je mogao na autoputu zavrsit na krovu, sve ovakove vozace poslat u ameriku pa nek tamo pokazu \"kaj znadu\", iz cuze bi izsali starci sa sijedom bradom i bez kose

BA
BandaZG
19:34 07.11.2010.

Očito je pokušavao srušiti Čolakov rekord.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije