Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prozvao Plenkovića

Juričan: Zašto je karantena preseljena u privatni hotel, a 300 metara dalje je hostel u vlasništvu Holdinga?

Tomislavov dom
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
18.04.2020.
u 08:17

"Vlasnik hotela I g. Mate Usorac je inače imao optužnicu za malverzacije u Industrogradnji koja je, na sreću, pala na sudu. Mnogo puta se do sada dogodilo da DORH proganja najveće hrvatske domoljube", kaže Juričan

Dario Juričan, redatelj i "gradonačelnik svemira" kako sam sebe naziva, uputio je novo otvoreno pismo u kojem ovaj put proziva premijera Andreja Plenkovića zbog preseljenja karantene.

- Načelnik civilne zaštite grada Zagreba Milan Bandić prvo je, znajući za sve okolnosti oko Tomislavca donio odluku i potrošio stotine tisuća kuna za preuređenje Tomislavca u karantenu, da bi se prije neki dan predomislio i donio odluku da se karantena iz Tomislavca prebaci pajdama u privatni hotel "I". Odluku rezača etiketa blagoslovio je Plenkoviću vaš Nacionalni stožer.

>> VIDEO Postavljanje bolničkih kreveta u Areni

Vlasnik hotela I g. Mate Usorac je inače imao optužnicu za malverzacije u Industrogradnji koja je, na sreću, pala na sudu. Mnogo puta se do sada dogodilo da DORH proganja najveće hrvatske domoljube, kakav g. Usorac kao nositelj Tuđmanovog odlikovanja Reda hrvatskog trolista, jamačno je! Kao čovjek koji zna dobro uložiti g. Usorac je 2019. preko tvrtke koja upravlja hotelom (Metropolis Tours) finacirao kampanju Kolinde Grabar Kitarović.

Ja sam uvjeren da bi mu Kolinda Grabar Kitarović nosila kolače kao i Bandiću. Nego, premijeru Plenkoviću, zašto li je ono preseljena karantena u privatni hotel I kad je 300 metara od hotela I hostel Arena u vlasništvu Zagrebačkog holdinga? - poručio je Juričan.

Komentara 12

LM
L.marija
10:32 18.04.2020.

I meni je čudno to preseljenje u privatni hotel. Ali da bi se Plenković trebao baviti sa gradskom karantenom je smiješno.Bandić predloži kao i ostali gradovi i nac.stožer odobrava misleći da lokalni najbolje zna u svom gradu.Zato je to pitanjenje za Bandića a ne Plenkovića

ST
Stipan
20:51 18.04.2020.

Hotel je gradonačelnikovog kuma, eto zašto!

KO
Kokoiduhovi
17:20 18.04.2020.

Koliko to košta dnevno? koliko je stajala prenamjena u prostor za karantenu? Koliko košta hrana, smještaj osoblja i pacijenata? Koliko pranje rublja, odjeće, dezinfekcija? Je li i medicinsko osoblje smješteno u hotelu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije