Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVOM STILU

Juričan trola HDZ: Na zgradi Inspektorata projicirao 'zatvaramo poslove od 1991.'

Foto: Dario Juričan
21.04.2020.
u 11:02

U polemike oko zatvaranja restorana u Hrvatskoj uključio se i Dario Juričan

Državni inspektorat zatvorio je 31 restoran što je izazvalo burne reakcije u Hrvatskoj javnosti. S jedne strane poduzetnici se žale da Inspektorat proizvoljno kažnjava male, a istovremeno ostavlja velike koorporacije, s druge strane glavni državni inspektor Andrija Mikulić tvrdi da su zatvoreni zbog nepoštivanja uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite. Uključili su se u te polemike i neki drugi akteri, a posljednji u nizu oglasio se Dario Juričan.

No Juričan rijetko ostaje samo na riječima pa je i ovaj put izveo malu akciju. Na zgradi Državnog inspektorata je projicirao logo HDZ-a s natpisom "Zatvaramo poslove od 1991."

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:11 21.04.2020.

ma naravno, lik koji se 'aktivirao'kad je bandic odlucio po prvi put u zivotu raspisati posteni natjecaj i razjuriti bandu koja se okupila oko birtije u kinu europa, sad iznosi vlazne mastarije o nikad preboljenoj jugoslaviji. kome je lik duhovit i zabavan osim vecernjaku?

DU
Deleted user
13:19 21.04.2020.

Preventivni pregled spašava.

AF
afer
14:59 21.04.2020.

Tko mu daje novce da ovo radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije