Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On je vizionar'

Juričan predlaže kandidata za novog državnog odvjetnika: 'Spreman je počet delat'

Dario Juričan
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
19.02.2020.
u 11:55

"On je vizionar i čovjek od djela, javno se kune u borbu protiv korupcije, štoviše, njegov Kontrolni ured izdao je Vodič za suzbijanje korupcije, 2015.", navodi Juričan u objavi na Facebooku

Nakon što je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković kazao kako bi glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić trebao dati ostavku zbog priznanja da je član masonske lože, a ako to ne učini, da će Vlada reagirati, oglasio se i bivši kandidat za predsjednika RH Dario Juričan.

On je premijeru Andreju Plenkoviću i ministru Bošnjakoviću predložio kandidata za novog glavnog državnog odvjetnika.

"Postoji jedan iskusan majstor kojeg predlažem za novog glavnog državnog odvjetnika. On je vizionar i čovjek od djela, javno se kune u borbu protiv korupcije, štoviše, njegov Kontrolni ured izdao je Vodič za suzbijanje korupcije, 2015. Taj poznaje pravosudni sustav izvana i iznutra, sve do Ustavnog suda. Dobro je upoznao sve sudove i djelatnike DORH-a. Sklon je udruženim pothvatima, što je preduvjet za čelnu poziciju u bilo kojoj ozbiljnoj javnoj i državnoj tvrtki u RH. Omiljen je u kolektivu kojeg ne zaboravlja nagraditi specijalnim teretima. Spreman je sutra uskočiti i počet delat! On je Milan Bandić", napisao je na Facebooku Juričan te dodao:

"P. S. Jedina mana mu je što se izbezumi kada vidi etikete na namještaju. Tada nije svoj."

VIDEO Dario Juričan u pohodu na Pantovčak

Komentara 50

DU
Deleted user
12:36 19.02.2020.

Dario ga melje ko mlinac za kavu, a i uhljebnički paraziti stenju. Urnebesno im čitati di od svakog Juričanovog slova im se pune gaće, strah od sudbine u kojoj bi morali zaraditi plaću...

MA
madaaaa
12:33 19.02.2020.

mnogim ljudima je juričan bolesnik a adezeovci su im ugledna gospoda, zato i država jest pokradena uništena i raseljena

VO
volina
12:50 19.02.2020.

Svaka čast gospodine Dario. +++++++++++++++++++++++++++++

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije