Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK STATUS

Juričan poručio Bandiću: 'Upali nam svjetlo u parku, zvao bih ja tvoga pajdu al' on je u zatvoru'

Dario Juričan
Josip Regovic/PIXSELL
18.02.2020.
u 08:33

"Nego, ne pišem ti ovo da bih te prozivao da si krkan zadužen za svaku lampu u gradu, znam ja da nisi, nego da se po tvojoj milosti upali svjetlo u parku kod Boćarskog doma".


Redatelj, bivši predsjednički kandidat i aktivist Dario Juričan na svom Facebook profilu uputio je poruku zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću. Njegovu objavu u kojoj od gradonačelnika traži da se u parku kod Boćarskog doma ugrade svjetla jer trenutačno vlada mrak, prenosimo u cijelosti:

"MILANE, UPALI NAM SVJETLO U PARKU
Milane, rezaču etiketa pred mirovinom, moram nešto s tobom podijeliti – na žalost, nije specijalni teret, nego jedna zgoda.
Trčim ti ja neki dan po Savskom nasipu, i spustim se u park kod Boćarskog doma, a ono u parku potpuni mrak.
Jednostavno je Milane, evo i ti ćeš shvatiti: parku treba svjetla, pa te ovom prilikom molim da to središ. Svjetla su uključena po rubu parka, pa čak i na susjednim parkiralištima, što je besmisleno Milane, a nisu u samom parku.
Nedaleko od parka je i željeznički most koji si osvijetlio, genije, ali park nisi. Ako baš nikako ne stižeš uključiti svjetla u parku, jer si stalno zauzet na Županijskom sudu, pošalji pajde iz Elicoma. Iste one s kojima si 2019. potpisao okvirni sporazum za Usluge održavanja objekata i uređaja javne rasvjete na području Grada Zagreba za 146.491.737,57 kuna (bez PDV-a), oni će to sigurno znati srediti. Pa nisi im male novce dao.
Vlasnici Elicoma rodbina su tvog Željka Šelendića Šele, a od Šele si, Milane, nedavno uspio jeftino kupiti stan za kćer.
Zvao bih ja inače tvog pajdu Miju Maroševića, koji je u gradu bio zadužen za javnu rasvjetu, ali on će u zatvor, kako se čini, malo prije tebe Milane, jer je nepravomoćno osuđen za primanje mita na tri godine.
Nego, ne pišem ti ovo da bih te prozivao da si krkan zadužen za svaku lampu u gradu, znam ja da nisi, nego da se po tvojoj milosti upali svjetlo u parku kod Boćarskog doma.
Hvala ti, Milane, bez tebe bismo vječno bili u mraku!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", napisao je Juričan.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar markoii123
markoii123
08:57 18.02.2020.

Bravo Dario,gazi mafijaše i rođe.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:03 18.02.2020.

Ma poštujem što Dario kaže i kako burgiše, ali ovdje nije u pravu. Ja kao ponosni susjed narkić-parkića sa dugogodišnjim traumama moram reči, da je ovdje, - u krivu. Parkići su postali oaze dilera, pijanaca, propaliteta i sličnih kategorija ljudii noću. Dakle, danju dječica malo skaču po potrganim igračkama, a noću ekipe, - urlaju, drogiraju se, dilaju, vrište, ima i sexa, svako malo neka tučnjava. Policija uredno, zaobiđe, da ne remeti noćni nered i nemir, a po danu uredno radi red i mir. Jasno mi je da je sport bolji od droge. Ali u kombinaciji alkohola i droge, igrati košarku i nogomet u 4 sata ujutro uz, naravno urlanje i nabijanje lopte u asfalt i u zaštitne ograde iza golova, uz tri puta jače zvukove nego danju, stvarno oduševljava normalne građane koji danju rade, da noću ne bi mogli spavati od propaliteta koji danju spavaju a noću divljaju. Svjetlo u parku, - dodatna noćna mora. A Juričan je projekt možda budućeg gradonačelnika, - Renata Peteka. "Momačka metoda" ne primjenjuje se jer oni koji bi je trebali primijeniti i sami imaju probleme i to gadne.

IG
Igi125
10:31 18.02.2020.

Za razliku od vjecitih prigovaranja koja padaju u zaborav Jurican je u kritiziranju gradonacelnika i gradskih vlasti primjenio porovokativno komicnu metodu. Uostalom Jurican je jedini napravio dokumentarni film u kojem se usudio dotaknuti veilke tajkune poput Todorica koji do 1990. nisu imali nista da bi im zatim naglo proradila pamet za biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije