Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva fotografija

Juričan u novoj objavi: Može li Milan Bandić biti mason?

Juričan i Bandić
Foto: PIXSELL
1/3
20.02.2020.
u 09:02

Bivši kandidat za predsjednika RH u novom je statusu na Facebooku pisao o tome može li zagrebački gradonačelnik biti član masonske lože

Bivši kandidat za predsjednika RH Dario Juričan na Facebooku je objavio tekst u kojem se pita je li Milan Bandić mason.

"Slijedom mnoštva upita od strane medija i znatiželjnika, koje dobivam kao certificirani Bandićolog, je li Milan Bandić mason, slobodan sam izreći svoje skromno stručno mišljenje. Kako smo u posljednja dva dana saznali da su odlike ljudi koji pristupaju masonima visoka moralna načela, čovjekoljublje, želja da se društvo unaprijedi te neukaljan ugled – to su sve obilježja koja Milana Bandića posjeduje i koja u društvu nesebično promovira stoga mogu zaključiti da Milan Bandić ima sve pretpostavke da potencijalno bude član masonske lože", objavio je Juričan.

Jučer je pak Milana Bandića predložio za novog glavnog državnog odvjetnika.

– On je vizionar i čovjek od djela, javno se kune u borbu protiv korupcije, štoviše, njegov Kontrolni ured izdao je Vodič za suzbijanje korupcije, 2015. Taj poznaje pravosudni sustav izvana i iznutra, sve do Ustavnog suda. Dobro je upoznao sve sudove i djelatnike DORH-a – opisao je, između ostaloga, Juričan Milana Bandića.

GALERIJA Predsjednički kandidat Dario Juričan organizirao akciju spašavanja Hrvatske

Juričan i Bandić
1/14

Komentara 7

DU
Deleted user
09:36 20.02.2020.

Ovaj je dosadan.

AD
adler77
09:59 20.02.2020.

200%da je mason😷🤭

Avatar arba_arba
arba_arba
11:02 20.02.2020.

kao Ne-katolik moze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije