Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Dubravi

VIDEO Ovo dvoje sretnika za dlaku je izbjeglo smrt kad je jureći Audi kosio sve pred sobom

Foto: VL
1/9
26.04.2021.
u 17:39

Jedan prolaznik šetao je nogostupom, drugi je pak upravo prelazio cestu

Velika materijalna šteta nastala je uslijed naleta Audija na Aveniji Dubrava, ali obijesna vožnja mogla je završiti i puno tragičnije, i to ne samo za vozača. Snimke nadzornih kamera, naime, pokazale su kako su dva slučajna prolaznika za dlaku danas izbjegli smrt.

Jedan prolaznik šetao je nogostupom u trenutku nesreće kada je Audi udario u automobil koji je bio parkiran pored, a koji je od siline udarca odbačen prema prolazniku i zaustavio se točno ispred njega. Drugi je pak upravo prelazio cestu kada je začuo buku i uočio kako se automobil približava bez kontrole i pri velikoj brzini. Potrčao je i tako za dlaku izbjegao tragičan ishod. 

>> VIDEO Trenutak nesreće na Aveniji Dubrava

Paško Kristić, prolaznik koji je šetao nogostupom u trenutku nesreće, rekao je za 24sata da je prošao bez težih ozljeda.

- Sve je u redu, malo me samo koljeno boli. Bio sam zbunjen, pa nisam vidio ni čovjeka koji je hodao iza mene. Hitna me pregledala kada su stigli i rekli su mi da nema nikakvog loma, ali me i dalje boli - ispričao je Krstić.

>> FOTO/VIDEO Jureći Audi pokosio nekoliko automobila pa se prevrnuo na krov

1/17
Ključne riječi

Komentara 17

BL
Blomberg
18:33 26.04.2021.

Ovo je cisto divljastvo, tog idiota treba zatvoriti najmanje Godinu dana i oduzet mu odmah vozacku, jer to sad je bila samo sreca da nije pokosio vise ljudi.Po ovome vidite kako nas grad tone u divljastvu, no vidjet cemo ii to, kako ce ta presuda ispasti.

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
19:01 26.04.2021.

Sigurno je išao 50km/h

RO
roland
18:24 26.04.2021.

Ako vozač večeras dobije kaznu od 20.000 kuna i plati odmah, to će ga koštati 10.000 kuna. A da završi u istražnom i bude kažnjen zbog bezobzirne i obijesne vožnje - kazna može biti do 3 godine zatvora! Ali jaja znam da će večeras platiti 10.000 kuna i da će zaspati kao prekršajno kažnjeni prijestupnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije