Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bum-tras u kući'

Junak don Kaćunko - spriječio krađu milodara iz župne kuće

Don Anđelko Kaćunko
Slavko Midžor/PIXSELL
02.02.2014.
u 08:53

"Vraćam se, otvaram vrata, kad čujem bum-tras u kući"

Don Anđelko Kaćunko, poznati svećenik, publicist i bloger na Večernjakovoj blogosferi, zaustavio je lopova u pokušaju pljačke župne kuće, prenosi Slobodna Dalmacija. Kako je objasnio Kaćunko, lopov je u Kompalju kod Otočca pokušao ukrasti milodare od nekoliko stotina kuna, no pobjegao je kad je čuo da dolazi Kaćunko.

Pokušaj krađe dogodio se kada je Kaćunko otišao do susjeda, nekoliko stotina metara od župne kuće. Ondje se zadržao samo pet-šest minuta, no to je lopovu bilo dovoljno da se okuša u pljački.

- Vraćam se, otvaram vrata, kad čujem bum-tras u kući. Vrata od kotlovnice otvorena, otvoren prozor i grilje. Odmah sam znao što je - rekao je Kaćunko, dodajući kako je policija utvrdila da je lopov ispao kroz prozor, a novac je ostavio jer ga više nije imao vremena pokupiti.

>> Kaćunko: Dragi župljani, više krunica, manje sapunica

Komentara 9

OZ
ozzyserb
09:34 02.02.2014.

hahaha...nije se jos rodio taj koji ce ukrasti popu milodar...

DU
Deleted user
09:12 02.02.2014.

Ispao, opao ili iskočio kroz prozor? Mislimo da ovakve bajne konstrukcije nastaju samo kad ofrlje prevodite preuzete tekstove, kao ono ...

FT
fra.tetka
13:51 18.04.2021.

Da nema te popadije bilo bi dosadno hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije