Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Otrovana kći Sergeja Skripala više nije u kritičnom stanju

Foto: Reuters/PIXSELL
29.03.2018.
u 18:16

Julijin otac i dalje je u kritičnom ali stabilnom stanju u bolnici

Kći bivšega dvostrukog ruskoga špijuna Sergeja Skripala, koja je ovaj mjesec zajedno sa svojim ocem otrovana nervnim otrovom u Velikoj Britaniji, više nije u kritičnom stanju i brzo se oporavlja, doznaje se danas iz bolnice u kojima se liječe.

"Drago mi je što mogu reći da se poboljšalo stanje Julije Skripal. Ona dobro reagira na liječenje no i dalje prima stručnu bolničku njegu 24 sata na dan", rekla je Christine Blanshard, ravnateljica okružne bolnice u Salisburyju.

Otac i kći Skripal pronađeni su na klupi u Salisburyju 4. ožujka. Julijin otac Sergej i dalje je u kritičnom ali stabilnom stanju u bolnici. Velika Britanija je optužila Rusiju da je Skripala i njegovu kćer Juliju napala nervnim otrovom ruske proizvodnje.

1/16

Komentara 5

GU
Gustirna
19:51 29.03.2018.

Ja samo znadem da rusi nisu blli ni blizu ahmicima ....a ni kada je ubijema lady diana...

AA
aabbcc
18:42 29.03.2018.

Sigurno nije domoljub vec je neki rus Praljku doturio bocicu otrova i nastavite protjerivati diplomate !

DI
Direkt
22:08 29.03.2018.

Nije joj ni bilo ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije