Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrtonosna sačekuša

Jugoslav Cvetanović likvidiran u ulazu zgrade s 30 metaka

Jugoslav Cvetanović
Foto: Screenshot
1/6
28.09.2017.
u 10:55

Mafijaške likvidacije postale su dijelom svakodnevice u Srbiji.

Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića osumnjičenog za ubojstvo Nikole Bojovića, ubijen je u "sačekuši" u Ulici Stefana Prvovenčanog u Vranju, potvrđeno je u beogradskom “Blicu”.

– U Vranju je u utorak u Ulici Stefana Prvovenčanog ubijen 31-godišnji muškarac – izjavio je jučer glasnogovornik vranjske policijske uprave Goran Jovčić, navodeći kako policija poduzima intenzivne mjere na rasvjetljavanju ovog slučaja. Za sada je poznato kako je Cvetanović, koji je otprije poznat policiji, ubijen vatrenim oružjem, a pretpostavlja se da je riječ o obračunu kriminalaca.

Inače, Jugoslav Cvetanović brat je Saše Cvetanovića koji je osumnjičen za ubojstvo Nikole Bojovića. Cvetanović je ubijen u ulazu jedne drogerije, koja se nalazi u samom središtu grada u neposrednoj blizini glavne pošte, gradskog šetališta i nekoliko gradskih kafića. Cvetanović je ubijen vatrenim oružjem s oko 30 hitaca, a pretpostavlja se da su ubojstvo izvršili profesionalci koristeći prigušivače. On je pronađen oko 00.40 u lokvi krvi, a Hitna pomoć vranjskog Zdravstvenog centra konstatirala je smrt na licu mjesta. Nakon toga pripadnici PU Vranje blokirali su prilaze gradu u potrazi za počiniteljima, a blokada je ukinuta u ranim jutarnjim satima. Nikola Bojović, brat vođe zemunskog klana Luke Bojovića, prema nalazima obdukcije, ubijen je s 10 hitaca, od kojih su ga tri pogodila u glavu.

Kako je “Blic” ranije pisao, na snimkama nadzornih kamera vidi se kako ubojica prilazi Nikoli, vadi pištolj iz džepa, nišani i puca. Najprije jedan, pa drugi hitac – ukupno 15, od kojih su Nikolu Bojovića tri pogodila izravno u glavu, a čak sedam u tijelo. Ubojica je, po riječima očevidaca, zatim otrčao s mjesta zločina. Policija sumnja i da je ubojica Nikolu pratio od izlaska iz stana u Ulici Koče kapetana, odakle je krenuo u posjet ocu Vuku. Pucao je naočigled brojnih prolaznika.

Komentara 84

Avatar 123456
123456
11:31 28.09.2017.

VL - s ovim "izviješćima" iz pašaluka prelazite svaku mjeru dopuštenog i ukusa! Nosite se i vi i pašaluk u 3PM! Bagro!!

DU
Deleted user
11:11 28.09.2017.

Boli me ........!!!

Avatar Django
Django
11:28 28.09.2017.

Pa jbt, niti znam tko je ovaj prvi, niti ovaj drugi a bome niti ovaj treći. Niti me to zanima. Zašto nas maltretiraju sa ovakvim člancima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije