Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na turneji

Judith Reisman opet dolazi u Hrvatsku i drži predavanja o spolnom odgoju

Judith Reisman
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.05.2014.
u 07:34

Ministar Jovanović smatra da Judith Reisman u nas promoviraju opskurne udruge

Idući tjedan u Hrvatsku opet dolazi kontroverzna američka publicistica Judith Reisman, koja je lani izazvala buru u javnosti gostujući u Zagrebu na predavanjima o spolnom odgoju. Sad njezin i dolazak Thomasa Hampsona i Timothyja Tatea organizira inicijativa “Ne dirajte djecu”, koja je američkim gostima pripremila pravu turneju po Hrvatskoj. Navodi se da je posjet J. Reisman početak svjetske kampanje koja će krenuti upravo iz Zagreba, a zatim će predavanja i promocije njezine knjige “Seksualna sabotaža” uslijediti i u Vukovaru, Zadru te Splitu.

Problem pedofilije

Iz inicijative “Ne dirajte djecu” poručuju da “Reisman dolazi kako bi označila početak kraja Kinseyeva instituta, koji svoju ‘znanost’ o seksualnosti djece temelji na kaznenim djelima zlostavljanja dojenčadi i djece te da će, uz T. Tatea, govoriti o istraživanjima Kinseyeva instituta, neprocesuiranim ali dokazanim zlodjelima te povezanošću s tzv. spolnim odgojem”. Objašnjenje o kakvoj je svjetskoj kampanji riječ nismo dobili, no u najavi stoji da je riječ o “svjetskoj kampanji kojoj je cilj prikazati kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj”. Dekan Medicinskog fakulteta Davor Miličić ističe da su prihvatili molbu predavača da ih ugoste na fakultetu jer su “otvoreni za sve ljude koji imaju što reći”. – Reisman iznosi svoje argumente i rezultate svojih istraživanja, putuje po svijetu i ne vidim što je tu sporno – ističe Miličić.

– Važno je upozoriti na problem pedofilije. Slovenski ministar vanjskih poslova smijenio je veleposlanika u Australiji jer je na zabavu doveo registriranog pedofila. Reisman je prošli put pokazala da je Aleksandar Štulhofer, član Povjerenstva za pripremu Zdravstvenog odgoja, povezan s osobama koje promiču pedofiliju. Važno je takve stvari iznositi u javnost – rekla je čelnica U ime obitelji Željka Markić.

Šund-literatura

– Ministarstvo obrazovanju pristupa sa stajališta pružanja znanja i ishoda učenja utemeljenih na znanosti koja će djeci i mladima omogućiti da budu odgovorni i slobodno misleći građani. Ministarstvo nema intenciju komentirati šund-literaturu niti promociju J. Reisman i opskurnih udruga – poručio je ministar Jovanović, dok A. Štulhofer ništa ne želi komentirati.

Komentara 45

NT
nije_to_samobor
08:55 22.05.2014.

Taj kontroverzni ministar se javnosti već predstavio i više nego dovoljno! Bolje mu je da šuti jer poslije njega dolaze muke s isušivanjem hrvatsk obrazovne močvare!

Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
08:06 22.05.2014.

"Ministar Jovanović smatra da Judith Reisman u nas promoviraju opskurne udruge" Ma glavno da se raznoraznim udrugama dalo 13.2 milijarde kn prošle godine. Neka mi netko navede barem jednu dobru stvar (djelo) tih udruga !? Nitko od njih nije ni ni prstom mrdnuo za pomoć unesrećenim od poplava..... a prozivaju crkvu i sl. Licemjeri i paraziti našeg proračuna!!!

Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
07:59 22.05.2014.

Bilo bi ju dobro poslušati, jer govori i o praktičnim iskustvima sa terena gdje je genderizam već poharao, i učinio društva bezličnim. Naša vojska nije imala paradu još od oslobođenja. Jeste li primijetili kako u zadnje vrijeme paradiraju uglavnom, partizani i gay skupine ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije