Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Splitskoj županiji 436 novooboljelih. U Varaždinskoj županiji 278 novozaraženih

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin pozvala je u četvrtak građane da smanje okupljanja "ako misle dočekati Božić s užom obitelji".

Komentari 2

DU
Deleted user
11:48 13.11.2020.

u naslovu treba opisat ..NE BRIŠI KOMENTAR .. raste broj novih slučajeva od 7. mjeseca zbog mjera koje nam je propisao stožer a u našem interesu

VL
DA
danpetko
08:59 13.11.2020.

Uopće je komedija u cijeloj plandemiji upravo pcr test. U svijetu godišnje umre 3 milijuna djece od gladi i nitko od vlasti, filantropa i bankara da poduzme nešto ali zato su tu kad treba uvoditi restrikcije i prodavati cjepiva, testove i maske, te posuđivati novce uz velike kamate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.