Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

U Splitskoj županiji 387 novooboljelih. Zbog nepoštivanja mjera u Karlovcu zatvoren jedan kafić

Jučer je u Hrvatskoj zabilježen rekordan broj preminulih od koronavirusa

Komentari 5

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:01 21.11.2020.

Jučer smo imali rekordan broj umrlih a danas nastavljamo kao svoji na svome jer imamo koronavirus Hrvatsku.

VL
BA
_Babaroga_
16:55 21.11.2020.

Gospoda iz stožera su davno izgubili na kredibilitetu i svakim danom njihova izrečena riječ ima manju vrijednost. Usprkos tome što su svoju stručnost mogli dokazati donešenjem na vrijeme ispravnih odluka u cilju spriječavanj širenja virusa a time i smanjivanjem smrtnostst od istog, oni su opet pokazali da je politika u našoj lijepoj ispred svega. Sve odluke stožera su politički donešene i zasnivaju se na lažno montiranim brojevima. Nisu stručne a niti su donešene prvenstveno u cilju spriječavanja širenja zaraze. Jedan dan na jednom ili više mjesta se može okupiti nekoliko tisuća ljudi bez ikakve zaštite i širiti zarazu za dnevnopolitičke potrebe, dok sutra ćemo čovjeka koji ide na polje raditi svoju njivu kazniti sa 10 000 kn kazne da pokažemo kako smo mi savjesni i čuvamo svoje građane od nesavjesnih pojedinaca koji rade svoje njive bez maske daleko od ostatka svijeta. Odluke se donose kako u kojem trenutku politika nalaže da se ne bi došlo u situaciju da se mora opravdavati nemoć kod obračunavanja sa neposluhom svojih "nadprosiječno" inteligentnim glasačkim tijelom. Štoviše, da se slučajno ne zamjere sa onima koji ih sutra mogu jednim očenašem i dvije zdravomarije skinuti sa vlasti. Svi oni koji i dalje vjeruju u kompetenciju i iskrene namjere dotičnog stožera nisu ništa drugo zaslužili nego da im opet isti donesu mjere koje će ih zasigurno zaštiti od virusa, da im mažu oči i da ih kao jagnjiće vode na pašu a kasnije i na šišanje pa na ražanj.

VL
DU
Deleted user
18:01 21.11.2020.

sve vjesti su katastrofa , smjenit pod hitno bandu koja tjera svoju politiku

VL
DU
Deleted user
11:36 21.11.2020.

S jedne strane nije tesko zakljuciti sto bi trebalo napraviti da se zaustavi sirenje. Medjutim drzave nemaju dovoljno novca da bi finacirale djelatnosti u potpunom lockdown-u. Zato se epidemija ili sire gledajuci pandemija ne zaustavlja.. HR je stara polulacija, pa je broj umrlih velik, temalji gospodarstva leze na krivim stupovima i ovaka tip vise ugrozava nase gospodarstvo. Potpuni lockdown je pitanje vremena kao i veliki broj testiranja tim vise sto nam je zdrastveni sustav preopterecen i vrijeme ne igra u nasu korist, naprotiv oduglovacenjem nece razrijesiti problem.

VL
ZJ
Zjako
08:25 21.11.2020.

Kasnite, kao i sa ciiepivom. Planski se pušta da što više umre i smanji se broj penzića i kroničnih. Kao da u Kini nebi bilo povećanja zaraženih, oni su svoje poprskali i sad se smiju ostatku svijeta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.