Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENE

Jozo Ćurić postao šef HRT-ove redakcije Vanjske politike

Jozo Ćurić
Foto: screenshot HRT
30.01.2015.
u 21:00

Sva imenovanja, doznajemo, odluka su nove rukovoditeljice IMS-a Lamije Alečković

Danas su se na Prisavlju dogodile smjene unutar HRT-ova Informativno-medijskog servisa (IMS), pa je, kako doznajemo, imenovano šest novih šefova redakcija i odsjeka.

Tako od preksutra urednikom Medijskih sadržaja HRT-a postaje Dragan Nikolić (umjesto Gorana Rotima), redakciju Vanjske politike od Marija Tomasa preuzima Jozo Ćurić, a poziciju rukovoditeljice Deska planiranja i prikupljanja preuzima Iva Repač, umjesto Hrvoja Zovka, koji postaje voditelj redakcije Unutarnje politike i društva, što je do sada bila Andreja Arežina Grgičević.

Voditelj operativnog planiranja bit će Branko Nađvinski, umjesto Gordane Škaljac Narančić, dok će Damir Smrtić biti dnevni urednik Deska. Sva imenovanja, doznajemo, odluka su nove rukovoditeljice IMS-a Lamije Alečković koja je funkciju preuzela početkom siječnja.

>> Predstavio novi ustroj HRT-a i sebe prikazao kao Supermana

>> Danas krenula potraga za čelnicima HTV1, HTV2, IMS-a...

Komentara 10

Avatar comparator
comparator
21:42 30.01.2015.

Jel to uklanjanje Joze Čurića iz inozemstva radi suđenja Mustaću i Perkoviću ili iskreno promaknuće ? Nikad neću vjerovati Radmanu .

MR
mrgud55555
22:15 30.01.2015.

komunisticko promaknuce....ukinut tu srpsku televiziju....

MI
miskec56
23:16 30.01.2015.

bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije