Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Jovanović: Škola nije odgovorna za pad učenika s trećeg kata

Željko Jovanović
Marko Jurinec/PIXSELL
27.05.2014.
u 13:42

Učenik je u petak pao s visine od 11 metara kada je pokušao dohvatiti pernicu kolegice iz razreda

Ministar prosvjete Željko Jovanović posjetio je u splitskom KBC-u petnaestogodišnjeg učenika Srednje birotehničke škole koji je pao s trećeg kata školske zgrade i u životnoj je opasnosti. Izjavio je kako se želio zahvaliti liječnicima koji su uspjeli stabilizirati njegovo stanje.

Ministar je potom obišao i školu u kojoj se nezgoda dogodila. Ravnateljici je ponudio pomoć Ministarstva.

- Po informacijama koje sam dobio škola ne može snositi odgovornost za ovaj događaj jer se radi o spletu nesretnih okolnosti – rekao je Jovanović naglasivši kako je u ovom momentu želja svih da se dječak što prije oporavi.

Učenik je u petak pao s visine od 11 metara kada je pokušao dohvatiti pernicu kolegice iz razreda koja je kroz prozor pala na plato koji se proteže cijelom širinom zgrade. Nesreća se dogodila tijekom školskog sata, a profesor koji je bio u razredu ispitivao je drugog učenika i nije vidio što 15-godišnjak radi. Policija je obavila očevid i zaključila kako je riječ o nesretnom slučaju.

>> Jovanović: Omogućiti uvjete da djeca trpe što manje

Komentara 6

Avatar MK
MK
14:29 27.05.2014.

... spletu nesretnih okolnosti je doveo do toga da je Željko Jovanović postao ministar "Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa" - i potom ministarstvo preimenovao u "Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta"!

Avatar noemy-no
noemy-no
12:16 28.05.2014.

Ucenik izlazi kroz prozor, a profesor ne vidi sta djeca rade.

HR
Hrvat1949
14:35 27.05.2014.

Ministre nesposobasn si podnesi ostavku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije