Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALA TRUDNA

Josipu prijeti čak 15 godina zatvora zbog seksa s učenicom (14)

Ilustracija zatvor
Foto: GettyImages
29.11.2019.
u 17:06

Imali su spolni odnos i u zahodu pokraj nogometnog igrališta, priznao je 19-godišnji mladić

Josipu (19) prijeti čak 15 godina zatvora zbog spolnog odnosa s malodobnom učenicom (14) koja je nakon toga ostala trudna.

Protiv njega podignuta je optužnica u kojoj se navodi da je lani od rujna do prosinca imao više spolnih odnosa s učenicom sedmog razreda osnovne škole, i to kući njegovih roditelja kod Pakraca te zahodu pokraj nogometnog igrališta.

Nesretna je djevojčica ostala trudna pa se Josip tereti za teži oblik kaznenog djela spolnog zlostavljanja djeteta kojim je predviđeno od tri do 15 godina zatvora.

Tijekom istrage branio se kako nije znao da ima samo 14 godina. Otkrio je da su se upoznali putem Facebooka, u početku su se dopisivali, a kasnije i počeli viđati. Onda je subotom i nedjeljom dolazila k njemu.

“Imali smo spolne odnose više od tri puta u mojoj sobi i jednom u WC-u na nogometnom igralištu. Jednom smo koristili kondom. Znam da je ostala trudna, ja sam otac, kasnije smo se i zaručili. Da ima samo 14 godina doznao sam tek u policiji”, rekao je Josip.

Djevojčica danas ima 15 godina i ide u osmi razred osnovne škole. Živi s majkom, očuhom i dvije sestre. Kaže da je Josip od početka znao koliko je stara jer mu je jednom, kad je došao da je vidi, njezina majka rekla da se makne od nje jer ima samo 14 godina.

Majka je potvrdila njezine riječi. O svemu je telefonom obavijestila i Josipovu majku kad joj je rekla da njezina kći ima samo 14 godina i da je pošalje odmah kući ako je kod njih.

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:26 29.11.2019.

Zašto nesretna? Pa seksali se više puta kod njega doma i u zahodu, sama pristala valjda joj je bilo lijepo ? Čim su to radili više puta znači da su htjeli no kako kažu naši stari : " gdje se vuk tače i dlake ostaju " 🐺

HO
horton
17:43 29.11.2019.

Da on ima 35 godina, onda bi to bilo za dužu zatvorsku kaznu. Ali 19 i 14 i njezin pristanak... nije za nagradu, ali nije baš ni za zatvor.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
17:35 29.11.2019.

Ne prijeti mu 15 godina, to je glupost. To bi bilo da zrela odrasla osoba zavede maloljetnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije