Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ja ne mrzim'

Josipović se pridružio podršci Bojanu Glavaševiću na Fejsu

Ivo Josipović,podrška,Bojan Glavašević
Facebook-profil Ivo Josipović
04.11.2014.
u 12:07

Hrvatska treba razgovora, treba strpljivi dijalog. U emisiji "Nedjeljom u 2" Bojan Glavašević poslao je snažnu poruku o tome, napominje Josipović

Predsjednik Ivo Josipović podržao je Facebook grupu ''Ja ne mrzim'' koja je prekjučer osnovana u svrhu podrške Bojanu Glavaševiću, pomoćniku ministra branitelja čiju ostavku zahtijevaju branitelji prosvjednici. Stranica je do danas popodne prikupila gotovo 9000 članova.

- Na Facebook stranici "Ja ne mrzim" tisuće je poziva na strpljivost, toleranciju i razumijevanje. Javili su se ljudi koji žele poštivanje demokratskih pravila i institucija. Upravo je objavljen i poziv Bojana Glavaševića na poštovanje i razumijevanje prema onim braniteljima, najtežim invalidima domovinskog rata, koji njega ne razumiju. Hrvatska treba razgovora, treba strpljivi dijalog. U emisiji "Nedjeljom u 2" Bojan Glavašević poslao je snažnu poruku o tome. Ponovio je poruke ljubavi svoga oca, našeg junaka Siniše Glavaševića: "Naučite djecu da se smiju, da misle lijepo... morate ih jednostavno naučiti da ljube. Jer tko ljubiti zna, toga ljube - napisao je predsjednik Josipović na svojoj Facebook stanici.

>>U manje od 24 sata više od 4500 članova poduprlo Bojana Glavaševića na Facebooku

>>Mladi Glavašević žrtva je politike, a u nju je zalutao

Komentara 28

NA
Nadalinaaa
12:28 04.11.2014.

Više Pravednik ne spominje pravdu, sada je samo za ljubav! Hajde da se volimo nad grobovima mučki pobijenih, nad gradovima uništenim do temelja, nad silovanim ženama, uništenim djetinjstvima, razorenim domovima...! Hajde da ne tražimo pravdu za sve žrtve zločina... Štoo će nam pravda kad imamo ljubav!

VR
vrt
12:29 04.11.2014.

Strpljivi dijalog? Matić, Glavašević i ekipa su u praksi pokazali kako to izgleda kada NEMA ni dijaloga ni strpljenja, ni otvorenosti, a u krajnjem slučaju niti onoga zbog čega i dobivaju (za naše prilike, ogromne!) plaće - rješavanja problematike i osiguravanja dostojanstvenog života branitelja i njihovih bližnjih!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
12:12 04.11.2014.

Još jedan od dokaza da se Facebook većinom ne koristi za nešto pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije