Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLITSKI GRADONAČELNIK I ŽUPAN NISU SE POJAVILI na susretu predsjednika s gospodarstvenicima

Josipović s gospodarstvenicima u splitskom HGK

josipović
Ivo Čagalj/PIXSELL
03.02.2010.
u 14:39

Josipović je kazao kako gospodarstvenici znaju puno više od njega te izrazio želju da ih sasluša, a nastojat će im s Vladom pomoći riješiti brojne nagomilane probleme među kojima je nelikvidnost svakako na prvom mjestu.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović susreo se s gospodarstvenicima Splitsko-dalmatinske županije. Istaknuo je kako nam je poduzetništvo najvažnije te kako se nada sjajnoj suradnji s premijerkom Kosor.

Predsjednik Josipović kazao je kako gospodarstvenici znaju puno više od njega izrazivši želju da ih sasluša, a nastojat će im s Vladom pomoći riješiti brojne nagomilane probleme među kojima je nelikvidnost svakako na prvom mjestu.

Od novinara je nakon ovoga što smo čuli zatraženo je da napuste veliku dvoranu u Hrvatskoj gospodarskoj komori uz obrazloženje protokola predsjednika RH kako u pozivu koji je medijima poslan piše da će predsjednik biti dostupan za izjave nakon susreta s gospodarstvenicima.

Splitski novinari tražit će dodatno objašnjenje za "izbacivanje" s ovoga susreta jer su svi dobili i poziv županijske Gospodarske komore Split na susret predsjednika s gospodarstvenicima.

Iz predsjednikova protokola objašnjeno je da je očito došlo do nesporazuma.

Na susret predsjednika s gospodarstvenicima nisu došli gradonačelnik Željko Kerum i splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader. Njihove glasnogovornice objasnile su kako nisu pozvani iz Ureda predsjednika, nego samo iz HGK.


Ključne riječi

Komentara 11

ZI
Zir
15:15 03.02.2010.

Pa cemu onda kuknjava za lovom da se ovoga ustolici kada je vec ustolicen, nesto mi tu ne stima s logikom??? ili je to ta crvena logika za svaku priliku nesto nova???

SA
Santiago
15:49 03.02.2010.

Kakav je to predsjednik kada više od pola Hrvatske nije glasalo za njega??? on je jedino predsjednik komunjara i nikoga više.

ŠI
šifra2
14:52 03.02.2010.

jako nestrpljivi budući predsjednik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije