Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik u šetnji

Josipović prošetao "špicom" i pozdravio Tedeschija

josipovic (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
1/6
06.11.2010.
u 18:13

Predsjednik Ivo Josipović subotnje je sunce iskoristio za šetnju gradom s Mirandom Mrsićem. Na Cvjetnom trgu pozdravio je i poduzetnika Emila Tedeschija.

Komentara 20

AR
archaeopteryx
18:46 06.11.2010.

kakav glupi naslov....ponekad mi se čini da čitam 24sata a ne neke navodno ozbiljne novine!!

OB
-obrisani-
03:41 07.11.2010.

sto je to s ljudima, kad setaju po gradu pricaju u mobitel, kad su u autu pricaju u mobitel, kad su biciklom pricaju u mobitel, kad sjede s drustvom u kaficu pricaju u mobitel zna li netko dali pricaju u mobitel i kad prave ljubav u krevetu ? Meni je ruzno vidjeti ljude pricati u mobitel specijalno kad su u drustvu, to je pomanjkanje postovanja ! Nije li pristojnije nazvati kad se je na samo te koji su zvonili !

OB
-obrisani-
20:20 07.11.2010.

Pa, ora se javit gazdi Stevi i priopćit mu što je čuo i vidio, zato je i pušten u šetnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije