Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO PREGRADU

Josipović: Očekivao sam takvu odluku Povjerenstva

Ivo Josipović
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.02.2014.
u 14:10

Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore

Predsjednik Ivo Josipović posjetio je Grad Pregradu, gdje se družio s građanima koji su imali priliku s njim razgovarati i popiti kavu. U pratnji gradonačelnika Marka Vešligaja i župana Željka Kolara obišao je zagorsku katedralu te gradski muzej.

- Ono što je dobro je vijest koju sam čuo od gradonačelnika je da na području grada u zadnje dvije godine pada broj nezaposlenih - rekao je Josipović.

Osvrnuo se i na odluku Povjerenstva za sukob interesa, koje je zasjedalo upravo dok je on boravio u Pregradi. Povjerenstvo je odlučilo da predsjednik zbog prijateljske  oka nije bio u sukobu interesa.

- Nije me to iznenadilo, i nemam tu što za dodati - rekao je.

Na upit o provođenju predstečajnih nagodbi, odgovorio je kako je taj model dobar ukoliko se radi o spašavanju radnih mjesta, nastavku proizvodnje te bolje naplate.

- Ukoliko ima nezakonitih radnji u tom postupku svakako da to treba sankcionirati - naglasio je.  

Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore. Naglasio je kako će biti ustavnih promjena, da za to postoje ozbiljni prijedlozi koji su po njemu temelj za ozbiljno promišljanje ustavnog sustava RH, i to najvjerojatnije do kraja godine, te se nada da će ih Sabor  i podržati.

Komentara 6

Avatar pretplatniik
pretplatniik
14:39 21.02.2014.

Rad Vlade nije želio previše komentirati, osim da se članovi Vlade bore.Kolinda će ga pomesti ko lanjski snijeg.

AN
ANM
14:29 21.02.2014.

A da šuti dok se liste čekanja povečavaju a on ide na estetsku operaciju???

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
15:52 21.02.2014.

a kad ćemo saznati itinerar želučanih sokova od bezličnog? ovo mu je politički program....nakon ustaških zmija, antifašizma, zaštite komunističklih ubojica i kršenja svih deklaracija EU o komunizmu? lijepa promjena strategije...reklo bi se ...koegzistentna politika sa onom prije hahahahhahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije