176 14°C
 • Bogodol:

  Javila se "partizanska zmija" komentirali Kolindu koja ga je potukla i pokazao se da je stvarno bio slučajni predsjednik. Ivo je nanio toliko štete za vrijeme svoga mandata, osramotio Hrvatsku Državu svojim zlim izjavama tako da je zasjenio i Stipu ... prikaži još! Mesića koji je bio "Božja kazna" nije mi jasno što smo Bogu skrivili pa da je bio dva mandata, a ono iza njega dođe i "partizanska zmija" (ovo vučem u skladu njegove izjave o "Ustaškoj guji") ne ponovio se i u svim svojim komentarima niti jednu riječ nije kazao za Kolindu kojoj nije ni do gliežnja i iz njegovih izjava vidi se zavist i cinizam koji je opasan za sve nas, a i za njega jer ga ta mržnja iznutra izjeda, po prilici bi bio pametan da se nikada ne javlja i nešto komentira.

 • Avatar salaso
  salaso:

  lignja....pa da je popila i cjelogodišnju proizvodnju alkohola u Hrvatskoj, nije popila koliko ste vi komunjare požderali i polokali u 70 godina "vladanja" jugom......ne možeš vjerovat kakvi licemjeri imaju obraza nešto reč u ovoj napaćenoj Hrvatskoj....putra na glavi koliko hoćeš..al ... prikaži još! on na ovaj sveti dan ide sprdat...

 • Avatar rubinet
  rubinet:

  Kad smo već kod alkohola,koristim prigodu zapitati: Je li Dotičnik konzumirao kakovo pićence kad je 2010. kao Predsjednik RH otišao svirati Dodiku?

Još iz rubrike Vijesti

17
Rasprava u Saboru

HDZ-ov zastupnik brani Kujundžića: Nikad nećemo biti Njemačka, ne trebamo ljude lagati

izvješće Svjetske banke

Iz Hrvatske je iselila petina stanovništva, gora je samo statistika Malte

2
Požar je u potpunosti uništio kuću na eko - gospodarstvu Orlov put
EKO RAJ U PEPELU

Vatrena stihija progutala turističku atrakciju Orlov put, obitelj Gusak ostala bez doma

6