Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANEČKI HDZ OPTUŽUJE

'Josipović je Božićni koncert iskoristio za svoju kampanju'

Ivo Josipović
Goran Kovacic/pixsell
17.12.2014.
u 13:08

Iz gradske uprave pak su izvijestili kako je predsjednik u Ivanec “svratio na poziv KUD-a Itas

Gradski odbor ivanečkog HDZ-a optužio je gradonačelnika i potpredsjednika Sabora RH Milorada Batinića (HNS) i predsjednika Ivu Josipovića da su Božižni koncert u Ivancu, održan u petak 12. prosinca, iskoristili za predizborni skup.

- U predizborno vrijeme potpuno je neprimjereno i nekorektno pojaviti se na Božićnom koncertu na kojem su svi ivanečki KUD-ovi i posjetitelji zapravo vješto iskorišteni za Josipovićevu kampanju. Gradska vlast HNS-a i SDP-a s Batinićem na čelu, kao organizatorom Božićnog koncerta, ima pravo pozivati goste na koncert i sve bi bilo u redu da u tijeku nije izborna utrka u kojoj aktualni predsjednik na terenu radi svoju kampanju na račun građana. Božićni koncert je preko proračuna financiran iz naših džepova, a Josipović ga je iskoristio za vlastitu promidžbu koju bi inače skupo platio. Jer okupiti sve KUD-ove i napuniti sportsku dvoranu danas nije lako, a još manje jeftino. Ako je već organiziran predizborni skup na račun građana, zašto onda nisu pozvani svi kandidati? - kažu HDZ-ovci.

Iz gradske uprave pak su izvijestili kako je predsjednik u Ivanec “svratio na poziv KUD-a Itas i njegova predsjednika Milivoja Franca te se kratko obratio svima okupljenima, zahvalivši izvođačima na prekrasnom ugođaju i programu te svima uputivši božićne i novogodišnje čestitke”.

>> Nezamislivo mi je da između Hrvatske i BiH postoji Schengenski zid

Komentara 12

Avatar imotska115
imotska115
14:22 17.12.2014.

Pa kad su komunisti slavili Bozic, sad za neki glas.

LI
Livi
14:38 17.12.2014.

Ako Hrvati mogu honorirati Josipovica za Jovica, Vesnu Terselic, Perkovica i njegovo ocijukanje s cetnickim dernekom i "lijepom petokrakom" u Srbu, onda im nitko vise ne moze pomoci. Uzalud ce biti kukanje ako netko drugi izade na izbore a mi ostanemo kod kuce ili se podijelimo na Kolindine i Milanove navijace.

K1
komentator_1
17:18 17.12.2014.

Ne bi me začudilo da se sutra za koji glas više ofarbate ko duško lokin. Cijeli mandat šutite o iole ozbiljnijim i teškim temama, na maturalcu ste po hrvatskoj ili u akvariju na Pantovčaku. Moj glas ide Kolindi i to Vašom krivnjom svaki ozbiljniji kandidat pored Vas izgleda kao Messi... Žale se stranci da građani samo piju kave a snjima uvijek Predsjednik uz kavu ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije