Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
folklorna manifestacija

Josipović i Jakovina na 48. Brodskom kolu

Ivo Josipović (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/8
08.06.2012.
u 22:43

Predsjednik Ivo Josipović i ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina otvorili su 48. folklornu manifestaciju Brodskog kola pod nazivom "Šokačka se grana vije"

Komentara 5

LO
Lorenz
07:39 09.06.2012.

Dobre ove MILFače.

OB
-obrisani-
07:49 09.06.2012.

Joj sto imamo predsjednika od feste do feste , da je ugledan i da netko do njega drzi bio bi pozivan u posjete u inozemstvo, isao sa grupom privrednika i nosio sa sobom ugovore koji vrijede milione i potpisivao sasa drugim predsjednicima drzava .. Spustio se nisko i obavlja poslove bas gradonacelnika i usput svira nesto sto dragi Bog ne razumije ujedno je i glasnogovornik SDP svakih toliko ih pohvali da su na dobrom putu, ,, ali kojem putu da upropaste drzavu i narod !!

CC
Chicago Chicago
09:11 09.06.2012.

E moj predsjednice,....niti nas tko zove niti gdje idemo,...ha? Nemamo sto izvoziti,..ha,....vegetu vise nitko nece, a cedevita preskupa? Oni sto su parket izvozili uhvaceni u kradji sume, a kamen u stecaju? Znaci,...do Bozica "grcka trage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije