Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKOĆE U PRITVORU

Josipa Rimac smršavjela u Remetincu: Gotovo ništa ne jede, važu je više puta dnevno

Josipa Rimac
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
13.08.2020.
u 08:23

Kako se neslužbeno doznaje, nije riječ o štrajku glađu nego tvrdi da ne može jesti.

Josipa Rimac, bivša državna tajnica i kninska gradonačelnica uhićena je 29. svibnja u aferi Vjetroelektrane te joj je određen istražni zatvor kako ne bi utjecala na svjedoke. Prvi tjedan nakon uhićenja bila je utučena, a proradila joj je i nervoza želuca s kojim je već imala problema. Kasnije se pribrala i oporavila, no uslijedilo je proširenje istrage te joj je 29. lipnja istražni zatvor produljen za još dva mjeseca.

A kako piše portal 24sata, Rimac već danima gotovo ništa ne jede te je gotovo neprepoznatljiva. Kako se neslužbeno doznaje, nije riječ o štrajku glađu nego tvrdi da ne može jesti. Vidno je smršavjela i oslabjela. Zbog opreza u zagrebačkom zatvoru važu je dva-tri puta na dan. U Remetincu je sama u ćeliji.

U utorak ju je tijekom obilaska zatvora posjetio i sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu te ju je, prema neslužbenim informacijama, obavijestio kako još nisu ispitani svi svjedoci u istrazi koju je Uskok otvorio protiv nje. Rimčeva nije imala nikakve primjedbe na postupanje prema njoj u zatvoru.

Video – Istražitelji su nadzirali razgovore Josipe Rimac u vozilu: "Kada sve to prođe, sigurno imaš svojih 500.000 kuna..."

Komentara 49

CR
Crocirih
09:03 13.08.2020.

Ko joj jebe mater!

Avatar ShuPac
ShuPac
08:44 13.08.2020.

evo, užasno sam se uznemirio zbog njene nemogućnosti da jede. moja supruga se bori sa želučanim tegobama već 15 godina i nisam do sada pročitao ni jedan tekst o tome. pogotovo joj je teško u ove dane kada su velike vrućine s visokim postotkom vlage kada gotovo uopće ne može jesti. i što sad? hoćete li poslati novinara da napravi prilog? (ovo je retoričko pitanje i ne traži odgovor)

DU
Deleted user
09:10 13.08.2020.

Šta je mislila , da će do vijeka raditi šta hoće'? Mnogi koji su bili na visokim položajima su završili jako nisko , a i mnogi će još i završiti samo što nemaju čime razmišljati o tome , kao i ona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije