Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podnesena optužnica

Josipa Protegu čeka suđenje zbog štete od 225 milijuna kuna

'17.09.2012., Zagreb - Na Zupanijskom sudu nastavljeno je sudjenje bivsem premijeru Ivi Sanaderu, njegovoj stranci HDZ-u i ostalim optuzenima u aferi Fimi media. Danas je svjedocio Josip Protega, bivs
'Goran Stanzl/PIXSELL'
08.02.2013.
u 15:19

Potvrđena je optužnica bivšem direktoru Hrvatske poštanske banke i suoptuženima u slučaju Bankomat

Nakon što je dva puta vraćana tužiteljstvu na doradu, optužnicu protiv Josipa Protege, bivšeg direktora Hrvatske poštanske banke, i devetero suoptuženih u slučaju Bankomat potvrdio je u petak zagrebački Županijski sud.  

Tereti ih se da su HPB od 2005. do 2009. davanjem visokorizičnih kredita oštetili za 225 milijuna kuna.

>>Vrhovni sud potvrdio optužnicu protiv Protege i ostalih

 

Komentara 12

EM
ema
16:11 08.02.2013.

Koji to uopće kadar radi optužnice, kad ih nije u stanju napraviti kak treba , a riječ je o potpuno jasnoj stvari; Protega je davao kredite firmama bez adekvatnog osiguranja i to firmama koje su bile i prije tih kredita prezadužene. Koliko to već vremena radi tužiteljstvo? Sve sami nesposobnjakovići, a uredno nas koštaju i žive na našoj grbi.

OB
-obrisani-
16:20 08.02.2013.

300 Sudaca radi u DORHU a godisnje rijese 90 sitnih slucajeva !! Dok je Bajic na celu spavaj mafijo umrezena !!

OB
-obrisani-
18:42 09.02.2013.

Za ovu facu bi prije rekla da je brico, nego li direktor banke. Očito su mu se vijuge u mozgu preselile u kosu (zato tako strši)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije