Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predizborna kampanja

Josip Friščić: Obiteljsko srebro nismo spremni dati

Friscic
Damir Špehar/PIXSELL
12.10.2011.
u 19:32

Ako prodamo obiteljsko srebro, bit ćemo ovisnici u funkcioniranju. Što je naše, neka ostane naše, kaže Friščić

Čelnici HSS-a najavili su predstavljanje programa za nadolazeću političku kampanju i osvrnuli se na pitanje prijevremenih izbora.

Predsjednik stranke Josip Friščić kazao je da su europski političari jasno rekli da ne možemo očekivati njihovu podršku u slučaju prijevremenih izbora te kako bismo tada ostali bez novca iz europskog proračuna, a na ulazak u EU čekali bismo do 2018. godine. – Gospodarska kriza, o kojoj pišu mediji, jedna je od temeljnih odrednica u nadolazećoj kampanji HSS-a – izjavio je Friščić na konferenciji za medije.

Također, u HSS-u su mišljenja da HEP, vode i šume ne smijemo dati:
– Kada je riječ o obiteljskom srebru, nismo spremni to dati, jer, ako se to dogodi, bit ćemo ovisnici u funkcioniranju i upravljanju onim što je bilo naše. Ono što je naše, treba ostati naše.

Ministar turizma Damir Bajs iznio je rezultate četverogodišnjeg rada.  – Ove nas je godine posjetilo milijun turista više nego prije krize i zaradili smo 28 milijardi eura – kaže Bajs i nastavlja da je zapošljavanje u turizmu došlo do broja na kojemu je bilo prije krize, a tijekom rujna nije palo.

Predsjednik HSS-ova kluba zastupnika Stanko Grčić iznio je analizu po kojoj je HSS najjeftinija stranka jer je šest  zastupnika te stranke 700 puta tijekom mandata nastupalo u Saboru.

Komentara 10

Avatar wratnik
wratnik
19:53 12.10.2011.

Odkud nejedanpu taj gospodin zna sta se treba a stase netreba prodati,? sve ove godine je aktivno ucestvoao u unistenju seljastva i malog gospodarstva, a sada mum je najedanput sve to drago,-stomu do sada uobce nije bilo vazno- Odkud nejedanput taj preokret? Da nije to strah za foteljom,? emoj decko, malo prekasno si se sjetijo.....

HA
Humphrey Appleby
20:46 12.10.2011.

Dajem rit za fotelju i funkciju! HSS su najveći lažovi. Onaj Bajs je glasao za zakon o umjetnoj oplodnji iako je sam dobio dijete suprotno odredbama zakona. Naime, g. Bajs i njegova supruga nisu bili vjenčani u trenutku postupka, a u zakonu lijepo piše da nevjenčani parovi gotovo nemaju šanse na taj način dobiti bebača. O Marijani Petir samo toliko da joj želim da se konačno uda i dobije djecu, da ih voli najviše na svijetu i da uživa u njima. I da shvati da imati djecu nije besplatno niti jednostavno, čak ni sa saborskom plaćom. Naravno, ako uspije uhvatiti nekog naivca... A Friščić, sad mu je blizu HDZ, sad SDP, sva sreća da nismo tako blizu Njemačke da se malo uvaljuje CDU, malo SDP... Ovi nemaju baš nikakve veze sa stvarnim HSS-om, samo isto ime.

BR
brujo
19:44 12.10.2011.

Vi govorite šta se ne smije prodati a sami ste se prodali HDZ-e nadam se da če vas građani na izborima zbog toga kazniti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije