Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Može li poruka Bozanića izvući ljude iz rovova?

“Našem društvu fali kohezije, nismo spremni prilagoditi stavove vremenu i doći do kompromisa. Otuđeni smo jedni od drugih... ”

Komentari 28

SI
siskic
22:04 22.12.2017.

samo će ta poruka još više mlade potaći na bježanje. zašto ? zato što su upravo bozanić i drugi velikani svećenstva podržavali kradoljube i tajkune i sličan ološ...a upravo su oni opljačkali narod i državu i doveli do ove situacije. čudno...sada se bozanić čudi. pa nije narod toliko baš ovca...je velika, ali toliko zapamti.

VL
NV
NV
19:36 22.12.2017.

A Košić? Šta on misli?

VL
Avatar mama mia
mama mia
19:29 22.12.2017.

Ovaj mi je svakom porukom pogotovo za Božić i oko Božića uskratio ljepotu slavlja i zato više njegove poruke nečitam

VL
VA
vadis
22:55 22.12.2017.

Kardinal Bozanic lijepo prica, a kakav primjer salje on i njegov kler? Los primjer, jako los i to skoro u svakom pogledu. Licemjerju nema kraja, u zelji za dominacijom, za bogastvom, u rastrosnosti i bahatosti klera. Oni sire mrznju medju narodima, ne trpe razlicitost. Oni su dio problema u Hrvatskoj, i zato mladi odlaze. Tko zeli zivjeti u iskljucivoj i netolerantnoj drzavi?

VL
VE
verrmaj
22:11 22.12.2017.

Kakovih rovova ,on je mislio na kafice i seoske bircuze tamo nas najvise ima !

VL
ĐU
Đueo
08:20 23.12.2017.

Bilo bi lijepo kad bi biskupi ala kosic a mozda i kardinal vjerovali u Boga. Ali oni nevjeruju u Boga a onda se ne boje niti bozijeg suda. Crkva u hrvatskoj se pretvorila u kult koji krscanstvom i Isusovim ucenjem nema nista!

VL
MA
Malenkost
21:21 22.12.2017.

Crkva je izgubila moralnu podlogu primarno s Nelustracijom te prikonu, sljepimice, HDZu i Tudmanu. Skrivati, Nelustracijom, brojne Svecenike, Biskupe i , citiram Josipovica "jednog umrlog Kardinala", suradnike Udbe, jest suicidalni potez hrvatske katolicke Crkve. Od ovog zaprepascujuceg cina nece se tako lako oporaviti. Kako je bolno znati da je Crkva suradivala s Udbom. istupio sam iz Crkve. Moji Roditelji i Brat su pokopani bez Svecenika. Prokleta da je na vijeke. Prof. Markesic je u pravu"ako vec nismo, zahvaljujuci uvelike i crkvenim Ljudima, izvrsili pocetkom 1990-ih potrebnu lustraciju". Razlozi za Nelustraciju su skrivanje komunisticko-udbaske proslosti Crkve i Tudmana. Nelustracija = Re- animacija, -vitalizacija,-instalacija nedirnutih komunista i udbasa u HR politiku i drustvo. Nigdije u Europi nist komunisti dozivijeli takvu Renesansu kao u HR. Zato necu nikad vise u HR. Vec sam 39 godina u Njemackoj. Osijecam se izdat, prevaren, pokraden i bezmocan te rezigniran upravo zbog drzanja crkve. Mnogi Svecenici, koje ja poznajem, isto. I oni su bez nade i depresivni.

VL
DH
dalibor.hren
16:00 23.12.2017.

Možda bi bilo dobro da Bozanić za bolje sutra napravi i trijažu među vjeroučiteljima kojima je dao mandat u školama!

VL
BD
bozidar.dolenec
22:16 23.12.2017.

Komunisti su lagali kako gdje 30,40,50 godina negdje još uvjek lažu ishodi su bili ratovi i sve najgore što se čovjeku može dogoditi a što će se dogoditi kad se shvati da popovi lažu od postanka svijeta?

VL
BD
bozidar.dolenec
22:05 23.12.2017.

Pop se vrti za parama puni torbe ,a raji prodaje puste priče.

VL
DU
Deleted user
19:46 24.01.2018.

Mi smo posle 45g ziveli kao lordovi tj cijeli svoj zivot

VL
BU
Bubalamala
19:51 22.12.2017.

Toliko puta dokazano, jedno pricaju drugo rade.Tko im pametan Ista vjeruje

VL
GA
Gastarbeiter2
21:54 22.12.2017.

Uvodjenje poreza crkvi rješava jako mnogo problema!

VL
BA
bakulušić
21:01 22.12.2017.

Uzoriti kardinal se obraća najprije vjernicima da se ne pokolebaju u uvim trenucima i da ne podlegnu pesimizmu koji netko namjerno prosipa u Hrvatskoj s namjerom da izazove nezadovoljstvo i porukom da nam sve ovo nije trebalo pa nam, valjda, nije trebala ni samostalna Hrvatska. Kardinal poziva i ostale i, evo, ostali su se prvi javili. Da prospu još malo otrova i da kardinalu očitaju lekciju. Petar.visak je među prvima sa porukom koja rječito govori o kulturi i o tome što nam on i slični poručuju za Božić. Predlažem Večernjaku da njegovu i slične poruke objavi na naslovnici, neka svi vide. I profesor Markešić i oni koji ne čitaju komentare na portalu.

VL
ST
Stipan
21:21 22.12.2017.

povratak dobru u društvu ? Kad je bilo društvu dobro? Prije Krista ili poslije Krista ? U Hrvatskoj kraljevini , Banovini , ili u prvoj ili drugoj Jugoslaviji , ili od devedesetih ? Prije pljačke , zvane privatizacije , ili? Ja to neznam! Ali znam da crkvenim vođama je uvijek bilo dobro. Oni se prilagode sa svim vlastima.

VL
GV
golub Vaso
18:48 22.12.2017.

zašto ne pišete kako bozanićev vjeroučitelj poziva na nabijanje na kolac

VL
KR
kruti196
22:05 22.12.2017.

pogodak u sridu kardinala!jer odmah se javljaju dežurni drugovi troleri o kojima on govori u poslanici!!!

VL
BM
branko.mihalic1
08:16 23.12.2017.

uh trebao bi papa smjenit sve svećenike kod nas i napravit reda ovo skoro ko sodoma i gomora mržnja i pohlepa

VL
DD
ddh
18:50 22.12.2017.

"Može li poruka Bozanića izvući ljude iz rovova?" - stoji u naslovu. Sa komunistickim medijima i nepismenima i ideolosko zadojenim "novinarkama i novinarima" i sa stalnim spletkarenjem oporbe ne moze. Pa oporba i mediji su ti koji stalno zazivaju defetizam, koji stalno stvaraju klimu kaosa, koji stalno zazivaju propast i koji sve sto je dobro u Hrvatskoj nijecu, pa ispada da je u Hrvatskoj sve lose. I oporba i mediji su ti koji sa raznim t.zv. "civilnim udrugama blokiraju svaki napredak i svaku investiciju dovode u pitanje. Mediji su ti koji svugdje, gdje se nesto uspjesno radi to pokusavaju torpedirati sa samo oporbi i medijima pricinjenih afera i aferica. Najbolji primjer je igraliste za golf na Srdju. Na tom brdu trenutno i nema nicega osim malo sikare i zmija, a Grmoje i mediji vicu "Dubrovnik je nas". I umjesto da dodje netko i to brdo ozeleni i kultivira i sikaru pretvori u park, oprba i mediji traze da i dalje raste sikara. Oporba kuka stalno o obicnom covjeku koji djeci nemoze platiti skolovanje, a kad se stipendije dijele, onda te dobivaju ne potrebiti , nego Bernardici i drustvo. Hrvatsko drustvo su dijelili i popdijelili razni Josipovici i Milanovici sa tim medijima koji se sad prave kao da sa tim nemaju nikakve veze. Sa tim i takvim medijima i sa takvom antihrvatskom oporbom su hvalevrijedne poruke kardinala bez svrhe.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:51 22.12.2017.

koga briga sto kaze muskarac u zenskoj haljini i smjesnom kapom na glavi.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.