Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN SJEĆANJA

Josić: Odbijam sudjelovati u bakanalijama bahate gradske vlasti

Pavao Josić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
15.11.2018.
u 16:00

Dodaje i kako će u Kolonu sjećanja ići i s groblja se vratiti ali i da će taj dan jesti o svom trošku.

Član Gradskog vijeća Vukovara ispred Živoga zida Pavao Josić oglasio se priopćenjem u kojem navodi da kao vijećnik neće jesti i piti 18. studenoga na račun poreznih obveznika.

- Iz Programa Dana sjećanja vidljivo da vukovarski gradski vijećnici dana 18.studenoga 2018. godine imaju priliku jesti, piti i voziti se na račun poreznih obveznika. Što više ovaj je skandal uredno stavljen u gradski protokol. Kao Vukovarac kojemu je brat mučki ubijen, a drugi završio u srbijanskim logorima, kao čovjek i kao vijećnik Živoga zida, odbijam sudjelovati u ovim bakanalijama bahate gradske HDZ-ove i HKS-ove vlasti koja se ni na ovaj dan ne može odreći žderanja, lokanja i VIP vozikanja, a da ne zavuče ruke u tuđe džepove, pri tome izigravajući velike Hrvate i domoljube, kaže Josić.

Dodaje i kako će u Kolonu sjećanja ići i s groblja se vratiti ali i da će taj dan jesti o svom trošku.

Pogledajte i video: Herojska bitka za Tordince (Autor: Studio23)

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
16:47 15.11.2018.

Demagoski smradovi kao ovaj nemaju nikakav problem zivjeti cijele godine na grbaci naroda, a tu im je sada problem zalogaj namijenjen onima koji su dosli odati pijetet stradalnicima Vukovara. Gamad koja jedino u ovoj banana drzavi moze biti izglasana u vladu.....

SD
sdpesticid
23:53 15.11.2018.

ovaj žz je obmana kao i hdz&sdp teostali sateliti hrvatske politike.

TT
TTjac
20:35 15.11.2018.

Svaka čast. Istinski borci i žrtve su prekrasni ljudi, ali uvijek u drugom planu. Na njihovoj žrtvi parazitiraju brojni nametnici koji u njihovo ime pune vlastite džepove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije