Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Joseph Fritzl pokušao prodati kćerin iskaz britanskim tabloidima

23.12.2008.
u 08:58

Austrijski monstrum Joseph Fritl, koji je pune 24 godine u podrumu svoje kuće držao zatočenu kćer i napravio joj sedmero djece, pokušao je prodati policijski iskaz svoje kćeri Elisabeth, objavio je njemački Stern. Po austrijskom zakonu, Fritzl ima pravo na pristup svim sudskim spisima pa tako i policijskim iskazima, koje je pokušao prodati za četiri milijuna eura britanskim tabloidima.

Stern je objavio i kako se Fritzl posvađao sa svojim odvjetnikom Rudolfom Mayerom, jer je ovaj davao informacije austrijskim medijima, a za to nije tražio naknadu za svog klijenta. Fritzl je navodno dao uputu odvjetniku da ne dijeli nikakve informacije s medijima bez njegova dopuštenja i "prikladne naknade". Nagađa se da 73-godišnji Fritzl ima dugova u visini 3,5 milijuna eura.

Fritzl bi se na sudu trebao pojaviti u ožujku. Optužen je za ubojstvo jednog sina koji je preminuo ubrzo nakon rođenja te za silovanje, držanje u ropstvu, utamničenje i incest.

Njegova obitelj sad se nalazi na tajnoj lokaciji, gdje Elisabeth i njezino troje djece koja su živjela s njom u podrumu primaju terapiju i prilagođavaju se životu na slobodi.

(mp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije