Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora amerike

Joseph Biden: Neovisnost Kosova nepovratna je

biden
AFP
22.07.2010.
u 08:20

Drugi čovjek SAD-a zajamčio je kosovskom premijeru kako se teritorijalni integritet Kosova ne može dovesti u pitanje i da se pravo i zakon moraju uspostaviti na cijelom teritoriju Kosova, a da je "budućnost Kosova sigurna u NATO-u i EU".

BEOGRAD - Potpredsjednik SAD-a Joseph Biden izjavio je kako je neovisnost Kosova nepovratna i da su pred Kosovom napredak u gospodarskim i integrativnim procesima te je u razgovoru s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem rekao kako američka administracija visoko cijeni opredjeljenje Kosova za vladavinu prava, javlja agencija Beta.Drugi čovjek SAD-a zajamčio je kosovskom premijeru kako se teritorijalni integritet Kosova ne može dovesti u pitanje i da se pravo i zakon moraju uspostaviti na cijelom teritoriju Kosova, a da je "budućnost Kosova sigurna u NATO-u i EU".

Premijer Thaci izrazio je uvjerenje da će nakon današnjeg objavljivanja savjetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde o legalnosti proglašenja kosovske neovisnosti početi novi val priznanja Kosova, čime će biti potvrđeno kako je neovisnost Kosova dala prilog miru, stabilnosti i razvoju cijele regije.

Komentara 52

SZ
satan_zagorski
15:15 22.07.2010.

pa naravno da je bespovratno...Kosovo republika!!! još se samo s rusima treba dogovoriti o modalitetu uzajamnog priznanja Južne Osetije i Abhazije i ovo pitanje je riješeno...Kosovo je prema svome ustavu građanska država, a ne nacionalna...

Avatar Zmija
Zmija
10:14 22.07.2010.

Rubirosa!¨ A kako je lijepo sanjati!!!!!! Ono kada se probudis, vidis!!!!!!! Sto vidis Rubirosa? Beogradski Nezavisni Sultanat sa Sultanom Jeremicem na celu. Hahahahahhahaaaa. Smijesno ali istinito jer to je samo pocetak Rubirosa i zapamti da je to samo pocetak ii vi to znate jako dobro!

OB
-obrisani-
14:38 22.07.2010.

22.07.2010. u 11:19h delamarina je napisao/la: Eh da nije bilo bravara koji je sklonio Rankovica danas ne bi bilo ni suda ,niti bi postojalo pitanje Siptara,odavno bi to bilo reseno. _________________________________________________________ Mislis li tu na Aleksandra Rankau-a ( \"Rankovica\") ,Zidova ,koji je u ono vrijeme drmao Srbijom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije