Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačke registracije

Još uvijek nepoznat identitet vozača Opela koji je izgorio kod Banje Luke

Ilustracija
Foto: PIXSELL/PIXSELL
11.01.2019.
u 12:37

Vozilo je sletjelo s ceste te se brzo zapalilo, a u plamenu je izgorio i vozač

Izgorio je vozač motornog vozila marke Opel, zagrebačkih registarskih oznaka, u nesreći koja se u četvrtak dogodila na prometnici između Banje Luke i Prijedora, priopćili su u petak iz Državnog odvjetništva u Banjoj Luci.

Identitet stradale osobe još nije poznat, doznaje Hina iz službenih izvora, te je naložena obdukcija stradale osobe u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Prema priopćenju, nesreća se dogodila jučer na magistralnom putnom pravcu M-4 između Banje Luke i Prijedora oko 14.30 sati. U nesreći je sudjelovalo putničko motorno vozilo marke Opel zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala nepoznata osoba. Mediji su izvijestili kako je vozilo sletjelo s ceste te se brzo zapalilo, a u plamenu je izgorio i vozač.

Očevid je obavio dežurni državni odvjetnik iz Banje Luke Siniša Marković, zajedno s policijskim službenicima banjalučke Policijske postaje za sigurnost prometa.

Tužitelj Marković naložio je poduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjere te vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kljusar
Kljusar
22:31 11.01.2019.

manjinac koji nikom ne fali

MO
modovisisajteMaraschino
20:18 11.01.2019.

da nije opelijander bio "posuđen" u Zagrebu i otišao na prekucavanje brojeva i vraćanje sata u BiH....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije