Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministrov poziv

Još tri dana da se uključite u izradu Zakona o poljoprivredi

'poljoprivreda2'
''
15.08.2012.
u 19:07

Zainteresirane se poziva da najkasnije do 19. kolovoza 2012. pošalju svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge putem obrasca kojeg mogu preuzeti na internetskoj stranici Ministarstva

Ministarstvo poljoprivrede uputilo je poziv zainteresiranoj i stručnoj javnosti da se uključi u izradu Nacrta prijedloga zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Zainteresirane se poziva da najkasnije do 19. kolovoza 2012. pošalju svoja mišljenja, primjedbe i prijedloge putem obrasca kojeg mogu preuzeti na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede i zatim ga poslati na e-mail adresu: snjezana.kraml@mps.hr.

Komentara 1

MA
maja007
15:53 16.08.2012.

ovo je nevjerojatno, ova vlast je 100% dopingirana, ma mislim narod pitati koji nema pojma ni kako se zakoni donose niti kako to sve funkcionira umjesto da pogledaju europske zakone i kao to sve ide, oni pitaju nas, mislim nijee lako ni zakone čitati a kamoli ih donositi i da sve bude u redu,totalni debilizam vladajućih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije