Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprijetili nožem

Još tragaju za 50 tisuća eura koje su razbojnici ukrali Mađaru na Plesu

kune i euri
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
12.11.2015.
u 08:30

Uhićeni su Ratko K. (26) i Luka V. (27) koji su već ranije bili na sudovima u Francuskoj i Italiji. Određen im je pritvor od mjesec dana

Četiri dana nakon što su na parkiralištu Međunarodne zračne luke Zagreb nožem zaprijetili Mađaru (37) i oteli mu torbu sa 50.000 eura, policija je uhitila dvojicu razbojnika.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Ratku K. (26) i Luki V. (27) iz Slavonskog Broda. Policija ih je u uhitila u utorak u Zagrebu. Narednih mjesec dana provest će u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Naime, iako se u Hrvatskoj do prošlog petka nisu upuštali u kriminalne vode, osuđivani su u drugim zemljama zbog delikata sličnih prošlotjednom. Jednome se dvaput sudilo u Francuskoj, dok se drugi, osim u Francuskoj, na optuženičkoj klupi našao i u Italiji.

Iako su uhićeni i u pritvoru će se zadržati najmanje mjesec dana, slaba je to utjeha Mađaru kojeg su orobili. Od prošlog petka do uhićenja ovog utorka razbojnički dvojac imao je i više nego dovoljno vremena da skrije novac daleko od očiju istražitelja i oštećenog 37-godišnjaka. Dosad nije nađena ni lipa.

>> Pleso: Napali Mađara na parkiralištu aerodroma i uzeli mu torbu s oko 350.000 kuna 

>> S računa više tvrtki skinuo i ukrao 140.000 eura

Komentara 3

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:51 12.11.2015.

Ratko K. (26) i Luka V. (27) iz Slavonskog Broda nisu nikakvi razbojnici nego pravi hrvati koji su zavičajsko tradicionalno upotrebili nož kao sredstvo za postizanje profita u nevino viteškom djelu.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
08:49 12.11.2015.

"Dosad nije nađena ni lipa." - a da policija proba tražiti eure???

DU
Deleted user
09:33 12.11.2015.

Ma dajte ljudi: to je "insider job" i sve je dogovoreno!!! Koji normalan putnik ima pri sebi 50.000 eura??? A i da ima, da li mu to pise na celu? Osim toga postavljam pitanje: da li je on tih 50.000 prijavio na ulazu u zemlju? Jer sve sto je iznad 10.000 mora se prijaviti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije