Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekaju se dokazi

Još se ne zna hoće li se vaterpolistima suditi za silovanje

vaterpolo (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
01.07.2010.
u 17:33

- Nakon što smo ih ispitali i pustili, čekamo rezultate bioloških vještačenja koja se obavljaju u Centru Ivan Vučetić u Zagrebu - rekla nam je Rene Laura, glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Državno odvjetništvo u Splitu još nije donijelo odluku je li u ponašanju petorice vaterpolista zagrebačke Mladosti bilo elemenata kaznenog djela pokušaja silovanja 21-godišnje britanske državljanke u nedjelju na Hvaru.

- Nakon što smo ih ispitali i pustili, čekamo rezultate bioloških vještačenja koja se obavljaju u Centru Ivan Vučetić u Zagrebu - rekla nam je Rene Laura, glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu.

Tek nakon analize tragova uzetih s noktiju, odjevnih predmeta, krvi i drugog odlučit će idu li dalje u postupak. Riječ je o četvorici maloljetnika za koje će, dođe li do suđenja, nadležan biti sud u Zagrebu, te jednom mlađem punoljetniku.

Ključne riječi

Komentara 2

MY
myka
17:52 01.07.2010.

Koje su ovo gluposti. Cura ih nije niti prijavila niti optužila. temeljem čega bi ih sada dorh trebao progoniti. samo zato da se dodvore nekim tamo britanskim pede.ima i da upropaste život četvorici dječaka radi jedne pijane ludače. SRAMOTA

ST
standup
17:47 01.07.2010.

aj, koje gluposti -pogotovo za Engleske cure,..jer one to trazé (doslovno).., a jos´je bila \"séka ko mina\"..., i na koju Osnovu bi podigli Optuzbu..??...ako njoj nije usá unutra ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije