Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIPLOMATSKA OFENZIVA
Povratak na članak

Još pet arapskih država spremno je na mirovni sporazum s Izraelom

Iako su u Kataru na vlasti sljedbenici Muslimanske braće, Katar i Izrael imali su dobre odnose u 1990-ima i bili su na rubu sklapanja diplomatskih odnosa.

Komentari 4

SI
sisavac
12:44 24.08.2020.

baš je fora vidjeti kako će palestinci sad zauvijek izgubiti svaku šansu za samostalnom državom, ono što joj rezolucija iz 48-e daje pravo, a što su svi branili, sprečavali, ponajviše i sami arapi. ako netko misli da će ovo samo tako završiti, grdno se vara. u s arabiji vrije, ni u kataru, kuvajtu, nije bajno, u bahrejnu su na vlasti manjinski suniti, i tamo tek čekaju nemire. saudijci već imaju probleme zbog agresije na jemen, cijene divljaju, nemaju para za projekte koje su započeli, nije dobro, al o tome ne pišete. slijede žestoki nemiri, a 20.000 prinčeva i princeza odavno ima rezervne položaje na zapadu, znaju oni što ih čeka kad se lavovi dignu. iran je prijetnja kraljevskim dinastijama, nikome drugome. kao što zapadna politička elita vidi u kinezima i rusima opasnost, al ne za 'svoj' narod, već za svoje interese. radi se samo o sukobu ideologija.

VL
P1
penelopea.121
12:30 24.08.2020.

Dobro je da ovi svi skupa idu pod utjecaj Amerike, da ih Turcin ne vrbuje u osvajacinu svijeta i huskacinu na zapadnu civilizaciju, ionako se on sulja po Mediteranu i masta o Osmanlijskome carstvu, smrduljo Turcin.

VL
PU
paul-umpe
13:00 24.08.2020.

opet hasan sve zna.na koncu konca Benjamin je pobjednik.to ti pisem u svakom komentaru.past ce i tvoj brat Asad samo cekaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.