Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još nisu pronađeni ribari iz Komina, potraga se nastavlja sutra

policijski brod sv. nikola tavelic, sibenik
Hrvoje Jelavić/PIXELL
16.01.2010.
u 17:00

Otac i sin su 13. siječnja poslijepodne krenuli u ribolov u Neretvanskom kanalu i od tada im se gubi svaki trag. Kod otočića Škanja pronađeni su barka, mreže i ribarska svjetiljka.

Ni trećeg dana potraga za dvojicom ribara iz Komina, ocem i sinom Antom Oršulićem (75) i Zlatkom Oršulićem (48), koji su nestali u Neretvanskom kanalu, nije dala rezulatata, potvrdili su nam to u PU Dubrovačko-neretvanskoj, koja, uz Nacionalnu središnjicu za  traganje i spašavanje na moru iz Rijeke, vodi potragu.

Podsjetimo, otac i sin su 13. siječnja poslijepodne krenuli u ribolov. Nekoliko sati poslije jedan je kominski ribar čuo pozive upomoć, krenuo je u potragu, ali ništa nije vidio. Kod otočića Škanja na ušću Neretve sutradan su pronađeni barka, mreže i ribarska svjetiljka.

U potragu, koja će se nastaviti i sutra, uključeni su ekobrod Pomorskog servisa Luke Ploče, helikopter i ronioci, Lučka kapetanija i pločanska policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije