Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva

Još nemaju pojma tko je brutalno pretučeni muškarac u Prečkom

tučnjava (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
11.05.2011.
u 11:06

Žrtva i napadač pili su zajedno kavu. Ozlijeđeni je imao slovensku putovnicu, ali je utvrđeno da on nije vlasnik

Dok se još nepoznati stariji muškarac u KB Dubrava bori za život, policija traga za napadačem koji ga je brutalno pretukao u utorak ispred poslovne zgrade u Petrovaradinskoj ulici u zagrebačkom naselju Prečkom u 16.25 sati.

Prije incidenta žrtva je sjedila u obližnjem kafiću sa svojim napadačem. U jednom trenutku, kazali su očevici, ustao je i počeo bježati. Napadač je krenuo za njim. Ispred banke ga je sustigao te počeo udarati rukama i nogama.

>>Pretukao muškarca na ulazu u poslovnu zgradu u Prečkom

Šakama ga je udarao po glavi, a pošto ga je oborio na pod, mlatio ga je i nogama. Muškarac je zadobio ozljede opasne po život; potres mozga te nekoliko prijeloma kostiju lica. Zbog težine ozljeda s njim se ne može razgovarati. U njega su pronašli putovnicu slovenskog državljanina, ali se ustanovilo da on nije njezin vlasnik.

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
12:17 11.05.2011.

EU Janez....a svi smo ti već puno puta napisali, odi liječniku, nemoj stalno valjat gluposti jer nikad ne znaš na kog možeš naletjet !!!

CZ
carlos_zg
13:00 11.05.2011.

A tko su kriminalci koji su ozlijeđenog čovjeka fotografirali i objavili na internet portalu?! Pod hitno izmijeniti zakone o medijima!

MM
mad max prečko
14:05 11.05.2011.

A gdje je bio zaštitar koji stoji ispred ili u zgradi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije