Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Malčanski frizer'

Još nema traga Moniki (12). Policija objavila otmičarevu najnoviju fotografiju

Ninoslav Jovanović
MUP Srbije/Blic
27.12.2019.
u 12:54

Policija apelira na građane da ako ga prepoznate da odmah pozovite policiju.

MUP Srbije još jednom je poslao apel zbog potrage za Monikom Karimanović (12) koje nema već sedam dana. Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin inače osuđivani silovatelj i pedofil osumnjičen je za otmicu male Monike prošlog petka na putu do škole. Za njima traga više od 600 ljudi i sumnja se da djevojčicu krije negdje u okolici Knjaževca.

Policija je priložila fotografiju i izvijestila da Jovanović sada izgleda kao na fotografiji, s tim da možda ima bradu staru 7,8 dana, javlja Blic

Potraga za Monikom trajala je cijelu noć, a policija pretražuje svaku lokaciju za koju se sumnja da bi ju Jovanović mogao iskoristiti kao skrovište. Policija je zaprimila i dojave od građana da su Jovanovića vidjeli s djevojčicom. 

Ključne riječi

Komentara 4

KO
Kokoiduhovi
17:16 27.12.2019.

Sve pedofile na svijetu treba staviti u javni foto album s imenom i prezimenom uz fotku. Policija bi morala obavijestiti ljude da im u susjedstvu boravi pedofil. Njima nije mjesto među ljudima, zato što je su neizlječivi. Točka. Ništa drugo.

ST
Stipan
16:58 27.12.2019.

Bujanac.

MA
mateivic1
14:33 27.12.2019.

Kod Srba su pedofili rijaliti zvijezde pa me nebi čudilo da i ova pedofilčina završi u nekom rijaliti šou umjesto u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije