Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDSS o Penavi:
Povratak na članak

'Još jednom je pokazao da je isključivo gradonačelnik jednog dijela građana Vukovara'

Činimo apsolutno sve da već jednom svaki ratni zločinac dobije ime i prezime i da se skine stigma s građana Vukovara koji pripadaju srpskoj zajednici. Krajnje je vrijeme da se to učini, kazala je Dragana Jeckov

Komentari 15

Avatar VinkoL
VinkoL
15:14 18.10.2019.

Srbijanci, pročitajte si ovo više puta: Vladimir Putin je održao govor o nacionalnim manjinama nakon čega je parlamentom odzvanjao petominutni aplauz. Evo što je kazao: “U Rusiji žive Rusi. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti uu Rusiji, raditi i jesti u Rusiji, trebaju govoriti ruski, i trebaju poštivati ruske zakone. Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon. Rusija ne treba manjine. Manjine trebaju Rusiju, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču “diskriminacija”. Ruski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina. Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Rusi.” Tako se brane nacionalni interesi i interesi naroda.

VL
TT
tTony
15:16 18.10.2019.

Ne radi se ovdje o pismu i opismenjavanu gradjana , ovo je cista provokacija da se jos jednom zapaljeni grad pokori stavi na koljena da se pokaze svitu da je tu bio gradjanski rat a ne zapaljen sa srbskim raketana.

VL
JO
jono
15:55 18.10.2019.

Nedaj se Ivane svi smo uz Tebe.

VL
PR
Princeza
16:20 18.10.2019.

Opet ugrozeni agresori.

VL
FI
fiberglas
15:48 18.10.2019.

Kratko i jasno, kada se srbi u Vukovaru odluce reci gdje su zakopani pobijeni Vukovarci koji se vode kao nestali, kada prihvate Vukovar i Hrvatsku kao rodni grad u vlastitoj Domovini, kada se odluce uprijet prstom u sve one za koje u svojim redovima znaju da su bili silovatelj, pljackatori, ubojice jer ( ako su cista obraza! ) prljaju njihov obraz, kada okrenu ledja provokatorima tipa pupovac i milakovic kolar koji zive od tenzija, kada odustanu od vlastitog getioiziranja odbijajuci sjesti s Hrvatima u iste skole i slusati iste predmete kad budu rekli cetnicima vucicu i vulinu da maknu svoje sape s njih i da napokon priznaju da je srbija napala HR,a ne suprotno, tada mozemo reci da moze poceti teci rok u kojem ,vremenom, mozda dodje do neke vrste pomjrbe. Do tada, neema mjesta srpskokm jeziku i cirilici u gradu Vukovaru! Amen!

VL
Avatar milanblenton7
milanblenton7
15:28 18.10.2019.

Nikada pripadnici VIP nacionalne manjine neće doživljavati Hrvatsku kao svoju državu. Širok šor, ledina...

VL
IL
ilustrator
17:45 18.10.2019.

kad čovjek ima stav, kralježnicu, obraz...ma kako bio usamljen može jako puno pridonijeti svom narodu, državi, zajednici...bravo penava

VL
JO
jono
15:45 18.10.2019.

Nedaj se Ivane svi smo uz Tebe

VL
ZI
zip123
20:54 18.10.2019.

Vi ste pokazali sta mislite.

VL
JU
Jure1991
16:22 18.10.2019.

Ide mi na povraćanje, kad čujem i vidim ove besramne provokatore.

VL
AF
afer
20:59 18.10.2019.

Vi niste ni dio Vukowara.

VL
BA
bakulušić
19:21 18.10.2019.

Teško je biti gradonačelnik i promovirati suživot, snošljivost i razumijevanje u gradu koji institucionalno i obiteljski uči dvije različite povijesti, u gradu koji nije pokopao svoje mrtve, u gradu u kojem žrtve silovanja na ulici susreću svoje silovatelje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.