Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CESTA ZATVORENA

Još jedna u nizu teških prometnih nesreća: U Splitu poginula jedna osoba

Prometna nesreća
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/11
24.08.2019.
u 10:13

Više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.

U Splitu je u petak oko 20:40 sati smrtno stradala jedna muška osoba u teškoj prometnoj nesreći u Solinskoj ulici u Dujmovači.

Slobodna Dalmacija javlja kako je prometnica bila zatvorena za sav promet od raskrižja s Mostarskom ulicom do raskrižja s Vranjičkim putom. Prema prvim informacijama, radi se o slijetanju automobila s ceste pokraj benzinske pumpe Crodux prema industrijskoj zoni.

Više detalja bit će poznato nakon policijskog očevida.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
18:52 24.08.2019.

koliko mrtvih bi tek bilo da nisu povećane kazne ?

DU
Deleted user
21:50 24.08.2019.

Nesreća se dogodila u petak, a cijelu subotu nema informacija, vjerovatno još traje očevid i to preko 24 sata. Ili nije zgodno pisati. Za one nesretne talijane u roku par sati se znalo da su jeli školjke u nekom restoranu jer su bili stranci i baš je bilo zgodno pisati o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije