Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA GRADIŠKA

FOTO, VIDEO Još jedna prometna na A3: Kamion se prevrnuo i probio zaštitnu ogradu

Prometna nesreća na autocesti A3
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
02.03.2020.
u 12:08

Riječ je o petoj prometnoj nesreći s kamionima u glavnoj ulozi u samo nekoliko dana

Vozač kamiona turskih registarskih oznaka oko 10:30 sati u ponedjeljak probio je zaštitnu ogradu kod Nove Gradiške na autocesti A3, priopćeno je iz policije.

Kamion je vozio iz smjera Zagreba u smjeru Slavonskog Broda. Na sreću, u trenutku kad je probio dvostruku zaštitnu ogradu na autocesti nije bilo nikoga iz suprotnog smjera. Nakon što je probio ogradu i prevrnuo se, sva roba je ispala iz kamiona.

Ograda se, javlja 24sata, zabila u kabinu vozača.

Prometna nesreća na autocesti A3
1/13

Vozač kamiona je ozlijeđen ali još nisu poznate težine ozljeda. Policija je na terenu, promet se održava zaustavnom trakom od Lužana do Nove Gradiške dok će micanje kamiona trajati cijeli dan.

Prometna nesreća kod Nove Gradiške u ponedjeljak peta je u samo nekoliko dana kad je riječ o teretnim vozilima ili kamionima.

Podsjetimo, u subotu je nešto prije ponoći pijani vozač iz BiH prevozio aute na A1 kod Zadra. Isti dan su se na autocesti A3 kod Slavonskog Broda sudarili kamion i automobil, a u petak je u sudaru dva kamiona kod Čakovca jedna osoba izgubila život. 

Dodajmo i to kako se prošlu srijedu na autocesti A3 i prevrnuo šleper iz Beograda, a srećom nitko nije završio ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:13 02.03.2020.

problem je što na granici čekaju satima i nastave umorni voziti. jednolična vožnja, umor. lako umor svlada vozača i taj dio dionice autoceste je kritičan zbog toga

JO
josmalopanestalo
01:00 03.03.2020.

e da banditić ima ingerenciju na tom dijelu autoputa, bilo bi tu sega vraga od ležečih policajaca do semafora pa i nepokrpanih rupa i prekopa i nema šanse da neko zaspi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije