Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za tri hrvatska grada

Još jedna aviokompanija uvodi letove za Hrvatsku, promotivnim popustima potiču promet

Passengers leave a Vueling plane upon their arrival at Palma de Mallorca airport on the Balearic Islands
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
09.07.2020.
u 14:43

Vueling je ovaj mjesec već vratio 72 rute među kojima i one između Barcelone i hrvatskih gradova Splita i Dubrovnika, a let za Zagreb uvodi se idući mjesec

Španjolska aviokompanija Vueling uvest će idući mjesec let između Barcelone i Zagreba u sklopu vraćanja letova zaustavljenih u ožujku zbog koronavirusa, izvijestio je taj prijevoznik, a idući tjedan poletjet će i Vuelingovi zrakoplovi prema Dubrovniku i Splitu.

Vueling će u kolovozu imati 80 direktnih ruta s oko 1.520 letova tjedno iz ili prema Barceloni nakon što doda letove za Zagreb, Keflavik (Island), Faro (Portugal), Maltu, Torino (Italija), Valenciju (Španjolska), Alghero (Italija) i Nürnberg (Njemačka).

„Od 1. kolovoza ćemo vratiti rutu između Zagreba i Barcelone. Bit će to jedan let tjedno, svake subote“, napisala je Vuelingova glasnogovornica Tania Galesi u e-mailu poslanom Hini.

Vueling je ovaj mjesec već vratio 72 rute među kojima i one između Barcelone i hrvatskih gradova Splita i Dubrovnika.

Letovi između Barcelone i Dubrovnika krenut će za četiri dana, od 13. srpnja, te će se odvijati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom. Idući dan, 14. srpnja, iz glavnog katalonskog grada uzletjet će i avioni prema Splitu a na toj liniji će letjeti četiri puta tjedno – utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Vueling ima i letove između Splita i Rima, koji su krenuli u utorak, a za šest dana će krenuti i letovi između Dubrovnika i Rima.

Španjolska, jedna od najpogođenijih europskih zemalja koronavirusom, otvorila je svoje granice za turiste 21. lipnja, a španjolski avioprijevoznici Vueling i Iberia počeli su vraćati međunarodne letove 1. srpnja.

„Kako bismo dali impuls vraćanju letova pokrenuli smo posebnu promotivnu kampanju (koja vrijedi od 8. do 10. srpnja) s popustom od 20 posto na svim rutama za letove od 3. kolovoza do 31. listopada“, naveo je Vueling u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prokurator
18:40 09.07.2020.

air-corona! ovaj mjesec nudimo karte po promotivnim cijenama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije