Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.06.2015. u 12:00

Veljko Marić prozvao je ministra Miljenića i "ljudski zamolio" da radi na njegovu slučaju

Molim hrvatske institucije da surađuju sa Srbima jer slobodu neću dočekati... Ovo je apel kojim bi svaki telefonski razgovor s redakcijom Večernjeg lista, a bilo ih je samo ove godine nekoliko, okončao Veljko Marić.

Žalio se da je Vlada Jadranke Kosor za njega učinila premalo, pa je tražio da ga aktualna Vlada ne zaboravi. Prozvao je ministra Miljenića i "ljudski zamolio" da radi na njegovu slučaju. I ministar je, ispostavilo se, radio, kao i njegovi kolege u resoru vanjskih poslova i branitelja.

S posebnim oduševljenjem, ova vijest je primljena u šatoru u Savskoj, gdje branitelji već 228 dana prosvjeduju ispod goleme fotografije Veljka Marića. Neka ovaj uspjeh Milanovićeve Vlade bude još jedan zalog za novi početak.

>> Veljko Marić stigao u Remetinec. Supruga: Sav trud se isplatio

>> Desetak suboraca čekalo Veljka Marića s transparentom "Čekamo te, volimo te"

Komentara 3

KR
krass
12:26 03.06.2015.

Ti ces slobodu MOZDA docekati,ali onaj deda iz groba sigurno ustati nece!

ZA
zagorcar
15:19 03.06.2015.

Neka vam je Bog u pomoci sa herojima ubicama kao svecima dragi hrvatijanci.

RB
robert.b.40
13:50 03.06.2015.

pa nije on nevina ovcica ja neznam sto on ocekuje u hrvatskoj zatvor je zatvor,on je isti im onaj srbin koi je rado iste zlocine nad civilima ,takvih branitelja ima dosta u satorima,takovi trebaju da odrade svoje po zasluzi,ali poo onj staroj ,nista sto batina po tudgoj guzi,zalosno ali istinito.rat je rat ljudi izgube kontrolu to je prirodno,danije bilo rata to se nebi desilo ni sa jedne strane ni od srba ni od hrvata.zato je taj branitej?cega,ubijo svog susjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije